Ο Διοικητής του ΟΑΕΕ στον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών

Ο Διοικητής του ΟΑΕΕ στον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών

ΟΑΕΕ-Τάσος ΠετρόπουλοςΌπως μας ενημερώνει η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών: Αύριο Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 και ώρα 09:30πμ το γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών θα επισκεφθεί ο νέος Διοικητής του ΟΑΕΕ κ. Πετρόπουλος Αναστάσιος.

Στη συνάντηση η Διοίκηση θα μεταφέρει την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των οφειλετών του ΟΑΕΕ , η οποία είναι πάγια με την θέση της ΕΣΕΕ και άλλων συνδικαλιστικών φορέων.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στα μέλη της:

Καλούμε όλους τους  Σερραίους εμπόρους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την εισφορά προς τον ΟΑΕΕ να παραβρεθούν στην συνάντηση και να καταθέσουν τις απόψεις τους και να καταλάβει επιτέλους η νέα Διοίκηση του ΟΑΕΕ το μεγάλο πρόβλημα .

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο των αγροτών.

One Response to "Ο Διοικητής του ΟΑΕΕ στον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών"

 1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ   17 Απριλίου 2015 at 20:31

  Eχω καφενείο, πουλάω 20 καφέδες την ημέρα, αλλά χρωστάω 25 στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ, αλλά και στο ΤΣΜΕΔΕ ΤΟ ίδιο συμβαίνει. Να περιμένουμε την εκτέλεση μας και κατάσχεση ή να πάρει ο διάολος το σύστημα;
  40 χρόνια δεν θυμάμαι μια τεκμηριωμένη πρόταση απο καμμία
  κυβέρνηση για ανάπτυξη. Η λύση είναι μια , να πάρει ο διάολος τη γραφειοκρατία.
  Ο κ. Πετρόπουλος (διοικητής ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ) ήδη με τις πρώτες δηλώσεις, οτι έχει φίλο μεν τον Μανιτάκη ο οποίος αποφάνθηκε οτι οι χρεώσεις του ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ είναι παράνομες, αλλά ο Πετρόπουλος δεν συμφωνεί. Νομικός είναι αλλά δεν έχει ακούσει για 300.000 λουκέτα, 8.000 αυτοκτονίες και 2.000.000 ανέργους. Απόφαση μιας ώρας είναι. To TEBE OAEE ΤΣΜΕΔΕ κ.α. είναι αυτασφάλιση.
  ΕΦΑΠΑΞ δημοσίου; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΌ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΤΏΧΕΥΣΗ;.
  Σε 20 χρόνια που θα έχουν φύγει απο τη ζωή 1.000.000 συνταξιούχοι θα έρθει μόνη της η ανάπτυξη.
  ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Μόνο με τους δημοσίους υπαλλήλους ασχολούνται. Ας ξυπνήσουμε.
  Απόφαση μιας ώρας είναι. To TEBE OAEE ΤΣΜΕΔΕ κ.α. είναι αυτασφάλιση.
  Η αυτασφάλιση δεν είναι υποχρεωτική, και αν είναι, να γίνει με 80 € το μήνα, όχι 480 € το μήνα.
  Αναστάσιος Πετρόπουλος και Σια, δικηγορική εταιρία, ο νέος Πρόεδρος στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ. ΔΉΛΩΣΕ: Οι εγκληματικές χρεώσεις του ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ είναι νόμιμες. που τον ανακάλυψαν; λύκος φυλάει τα πρόβατα.
  Διαγραφή τώρα…τίποτα άλλο
  Το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ διοικείται με νόμο του 1967 (δικτατορίας), για ένα κάτοικο διαφορά, απο 1999 σε 2000 κατοίκους, χρεώνεσαι 7 φορές περισσότερες εισφορές ακόμα και με μηδενικό εισόδημα. Έτσι μας κυβέρνησαν 40 ΧΡΌΝΙΑ Ν.Δ. , ΠΑΣΟΚ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΉ κ.συνεργασίες. To TEBE OAEE ΤΣΜΕΔΕ κ.α. είναι αυτασφάλιση. Η αυτασφάλιση δεν είναι υποχρεωτική. Διαγραφή οφειλών τώρα, και από 80 € το μήνα, υγεία για όλους και εθνική σύνταξη. περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα ΚΟΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ και https://www.tasiopoulospanagiotis.gr/