Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών διοργανώνει εκδηλώσεις για παιδιά στον πεζόδρομο της Κ.Καραμανλή το Μ.Σάββατο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών διοργανώνει εκδηλώσεις για παιδιά στον πεζόδρομο της Κ.Καραμανλή το Μ.Σάββατο

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών υλοποιώντας απόφαση του διοργανώνει εκδήλωση τόνωσης της Σερραϊκής αγοράς το Σάββατο 30 Απριλίου 2016 από τις 10:00πμ έως 03:00 μμ στο πεζόδρομο Κ. Καραμανλή. Εκεί θα έχει στηθεί περίπτερο όπου θα γίνονται εκδηλώσεις ειδικά για παιδιά.

Με στόχο να αποτελέσει ένα ακόμη κίνητρο για τους γονείς να κατέβουν στο εμπορικό κέντρο της πόλης για να διασκεδάσουν με τις εκδηλώσεις  και στη συνέχεια να κάνουν τις αγορές τους από την Σερραϊκή αγορά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Γιάννης Μπαλίτης:

Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τον ταχυδακτυλουργό –διασκεδαστή που θα δίνει συνεχείς παραστάσεις, θα υπάρχει face painting, θα πάρουν το κόκκινο αυγό με το μπαλόνι και θα κεραστούν νηστίσιμο γλυκό ενώ οι γονείς θα προμηθευτούν ενημερωτικό φυλλάδιο του Εμπορικού Συλλόγου με το κεντρικό σύνθημα « Ζω στις Σέρρες, στηρίζω τις τοπικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα του τόπου μου». Όσοι προμηθευτούν το φυλλάδιο μας θα συμμετέχουν σε συνεχείς κληρώσεις δώρων. Οι κληρώσεις θα  γίνονται ανά μισή ώρα. Τα  δώρα προσέφεραν Σερραϊκά καταστήματα.

Καλούμε όλους τους Σερραίους καταναλωτές να επισκεφτούν την εκδήλωση για να διασκεδάσουν τα παιδιά τους και στη συνέχεια να επισκεφτούν και να στηρίξουν τα Σερραϊκά εμπορικά καταστήματα με τις αγορές τους.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτή την προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών.