Ο Εθνικός Γαζώρου συμμετέχει και στην 78η Δ.Ε.Θ.

Εθνικός Γαζώρου-ΔΕΘ78Παρών όχι μόνο στα …σαλόνια  του ποδοσφαίρου αλλά και σ’ αυτά της οικονομίας και του επιχειρείν δίνει ο ΕΘΝΙΚΟΣ, και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο, με τη συμμετοχή του, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ αξιοποιεί, και φέτος, το βήμα της 78η Δ.Ε.Θ. προκειμένου να γίνει γνωστός σε ένα ευρύτερο κοινό πέραν των ορίων του νομού και μέσα από ένα άλλο πεδίο δράσης, μεταφέροντας το μήνυμα μιας νέας φιλοσοφίας, οργάνωσης και λειτουργίας.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο 12 της Δ.Ε.Θ., το οποίο εξασφάλισε το Επιμελητήριο Σερρών για την προβολή του νομού, ο ΕΘΝΙΚΟΣ συστήνεται στους επισκέπτες του περιπτέρου. Σ’ αυτούς παρουσιάζει την ταυτότητά του, προβάλλει την προσπάθεια που θα κάνει και φέτος στην Football League, κι απευθύνει πρόσκληση συσπείρωσης των φιλάθλων στο πλευρό της ομάδας για την υποστήριξή της σε όλα τα πεδία δράσης, εντός κι εκτός γηπέδου.

Στο stand της ομάδας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια …γεύση των κυανόλευκων  χρωμάτων και να ενημερωθούν από  τους υπευθύνους για την ιστορία  και το πλαίσιο λειτουργίας του  συλλόγου στην προσπάθεια καλλιέργειας και ανάπτυξης του σερραϊκού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, μπορούν να ενημερωθούν και για τη διάθεση τωνΕισιτηρίων Διαρκείας στο πλαίσιο της εκστρατείας όχι μόνο οικονομικής υποστήριξης του συλλόγου, αλλά κυρίως ενίσχυσης της ομάδας με την έμψυχη παρουσία των φιλάθλων στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.