Ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος»

Ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη ετήσια γιορτινή εκδήλωση, της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος».  Μέλη και φίλοι της Αδελφότητας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας  και τίμησαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό της Αδελφότητας, στην αίθουσα του κέντρου δεξιώσεων  «Κτήμα Κομπολόι» στο Νέο Σούλι Σερρών, το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου2018.
Στην κατάμεστη αίθουσα από φίλους και μέλη της Αδελφότητας,  εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,  χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους, απηύθυνε ο πρόεδρος Σωκράτης Κοτζάογλου. Ο κ. Κοτζάογλου  ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους που τίμησαν την εκδήλωση καθώς επίσης, τους χορηγούς αλλά και τους επιχειρηματίες των Σερρών που πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου και στηρίζουν τις δράσεις της Αδελφότητας.

Ο  πρόεδρος της Αδελφότητας  ευχαρίστησε για το έργο που παράγουν στα τμήματα της Αδελφότητας τον χοροδιδάσκαλο  κ. Κώστα Κύρλεση και τον χοράρχη κ. Δημήτρη Αρδανιώτη. Στην συνέχεια εμφανίστηκαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, ένα παιδικό, ένα εφηβικό και αυτό των παραστάσεων, τα οποία παρουσίασαν χορούς των αλησμόνητων πατρίδων. .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας κ. Φωτεινή Αραμπατζή, ο βουλευτής Σερρών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Μιχάλης Τζελέπης, η διευθύντρια του γραφείου της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης και μέλος της Αδελφότητας κ. Στέλλα Ευθυμιάδου, η εκπρόσωπος του βουλευτή Σερρών Κωνσταντίνου Αχ. Καραμανλή  κ. Λία Εργίνη,  ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης, ο Δήμαρχος Σερρών και μέλος της Αδελφότητας κ. Πέτρος Αγγελίδης, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο αναπληρωτής Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. και μέλος της Αδελφότητας κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σερρών κ. Θεόδωρος Αραμπατζής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Σερρών και πρώην νομάρχης κ. Στέφανος Φωτιάδης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Σερρών κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών κ. Βασίλης Παπαβασιλείου,  ο πρώην βουλευτής  Κώστας Τσιπλάκης, ο πρώην νομάρχης κ. Κώστας Παπαπαναγιώτου, ο εκπρόσωπος του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών ,o πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Σερρών και αντιπρόεδρος της Αδελφότητας κ. Βασίλης Κατιρτζόγλου, η συνιδιοκτήτρια και δημοσιογράφος της εφημερίδας «Σημερινή των Σερρών» και έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Αδελφότητας κ. Δήμητρα Μετόκη, ο εκδότης της εφημερίδας «Πρόοδος» κ. Βασίλης Κομιτούδης, ο διευθυντής της Χορωδίας της Αδελφότητας και διευθυντής του Γυμνασίου Ποροϊων κ. Δημήτριος Αρδανιώτης, η προϊσταμένη Οικονομικού του δήμου Αμφίπολης και μέλος της Αδελφότητας κ. Ελένη Δασκάλου, ο οικονομολόγος και μέλος της Αδελφότητας κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο νομίατρος κ. Αναστάσιος Αναστασιάδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και μέλος της Αδελφότητας κ. Κυριακή Μηλίγκα, ο πρόεδρος της ΠΟΘΣ κ. Ελευθέριος  Χατζόπουλος,  η πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών «Παναγία Ξενιά» κ. Γεωργία Λιούγκα , η πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Ν.. Σερρών κ. Ανθούλα Ευσταθοπουλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών και Κατοίκων Αγίου Ιωάννη Σερρών, κ. Πέτρος Άτσαλος,  ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βλάχων Ν. Σερρών « Γεωργάκης Ολύμπιος» και δημοτικός σύμβουλος Σερρών κ. Στέργιος Γαλάνης, η πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Σερρών κ. Κατερίνα Γεωργιάδου ,  και μέλη δ.σ. πολιτιστικών συμβουλίων του νομού, η οικογένεια του Άγγελου Σωτηρίου  και πολλά μέλη και φίλοι της Αδελφότητας Μικρασιατών νομού Σερρών.

Τα μέλη του δ.σ. της Αδελφότητας φρόντισαν να περάσουν καλά όλοι οι παρευρισκόμενοι. Θυμήθηκαν τις αλησμόνητες πατρίδες της Μικράς Ασίας με τα τραγούδια και την μουσική  από  τετραμελές μουσικό σχήμα. Το κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα, ήταν ομολογουμένως μια ζεστή παραδοσιακή Μικρασιάτικη γιορτή που την χάρηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και ευχήθηκαν του χρόνου με υγεία .