Ο «ευνουχισμένος πολιτικά» και η… «τηλεοπτική σταρ» του… Λευκώνα

Λευκώνας-Δημαρχείο-πρωηνΤο μνημόσυνο για τους 21 πεσόντες κατοίκους του Λευκώνα από τα βουλγαρικά στρατεύματά την περασμένη Κυριακή 5/10, αποτέλεσε την αιτία της νέας λεκτικής αντιπαράθεσης μελών των δημοτικών παρατάξεων Αγγελίδη-Φωτιάδη.
Η πρώην πρόεδρος της κοινότητας κυρία Γεσθημανή Πολατίδου σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, έκανε λόγο για υποβάθμιση της τελετής, αφού όπως είπε δεν στάλθηκε πρόσκληση στους βουλευτές, ενώ βρήκε ότι και η οργάνωση ήταν πρόχειρη. Οι δηλώσεις της δε για τον πρόεδρο της κοινότητας ήταν ιδιαιτέρως επιθετικές, αφού τον χαρακτήρισε «ευνουχισμένο» πολιτικά από την δημοτική αρχή.

Δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις, ο νέος πρόεδρος της Κοινότητας κ. Νικόλαος Γεωργιάδης είπε ότι προσεκλήθησαν όλοι, αλλά «λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων», δεν παρευρέθησαν. Απάντησε με το «ίδιο νόμισμα» στην κυρία Πολατίδου χαρακτηρίζοντας την «τηλεοπτική σταρ», ενώ παραδέχθηκε ότι υπήρξαν λάθη στο τελετουργικό επικαλούμενος την… απειρία του, αφού ανέλαβε μόλις πριν ένα μήνα. Οι επικεφαλής τον παρατάξεων Αγγελίδης και Φωτιάδης αν και παρόντες στην εκδήλωση απείχαν των σχολίων… αφήνοντας τη «μάχη» να εξελιχθεί σε επίπεδο «λοχαγών».