Ο γ.γ. Εμπορίου Στ.Κομνηνός σε σύσκεψη στις Σέρρες για το παρεμπόριο και ομιλητής σε ημερίδα του ΕΒΕΣ

Ο γ.γ. Εμπορίου κ.Κομνηνός στην πρόσφατη συνάντηση με το πρόεδρο του ΕΒΕΣ Χ.Μέγκλα
Ο γ.γ. Εμπορίου κ.Κομνηνός στην πρόσφατη συνάντηση με το πρόεδρο του ΕΒΕΣ Χ.Μέγκλα

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου του υπουργείου ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας, κ. Στέφανος Κομνηνός προσκεκλημένος του επιμελητήριου Σερρών θα βρίσκεται στις Σέρρες την προσεχή Τρίτη 10-12-2013 όπου:

Α) ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ

ΣΤΙΣ 11:30 Π.Μ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ

    Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, κ. Στέφανος Κομνηνός ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου να επισκεφθεί το Τελωνείο Προμαχώνα και να τεθεί επικεφαλής κλειστής σύσκεψης συναρμόδιων φορέων, για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου και ιδίως του διασυνοριακού παραεμπορίου. Το Γενικό Γραμματέα θα συνοδεύει ο κ. Δημήτρης Μπουλούκος, αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ, πρώην γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος,  υπεύθυνος επιχειρησιακού συντονισμού του ΣΥΚΑΠ, του Συντονιστικού Κέντρου για την Αντιμετώπιση του Παραεμπορίου που συνέστησε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων του Μεθοριακού Φυλακίου Προμαχώνα Σερρών  

Β) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΝ 3ΟΌΡΟΦΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ  ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Γ.Γ.Ε. ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) ΣΤΙΣ 14:00

    Θα ακολουθήσει στις 14:00 Ημερίδα στο Επιμελητήριο, στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» (Π. Κωστοπούλου 2, Σέρρες), στον 3ο Όροφο,  με Κεντρικό Ομιλητή το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου, κ. Στέφανο Κομνηνό,  ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα:

«Διευκόλυνση Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος:

  • O  Γ.Ε.ΜΗ.
  • O  Ι.Κ.Ε.
  • O  ΣΗΜΑΤΑ
  • O  Κανόνες Διακίνησης/Εμπορίας Προϊόντων & Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)
  • O  Ηλεκτρονικό Εμπόριο
  • O  Σήμα Ελληνικού Προϊόντος 
  • O  Clusters»  και
  • O  άλλα θέματα της αρμοδιότητάς του,
  • και θα παρουσιαστεί το «Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)» .

Η Ημερίδα στο Επιμελητήριο  θα μεταδοθεί  live από το site του Επιμελητηρίου Σερρών: https://www.serreschamber.gr