«Ο καφές σου …. ΚΕΡΑΣΜΑ!» στα todaylicious στις Σέρρες

«Ο καφές σου …. ΚΕΡΑΣΜΑ!» στα todaylicious στις Σέρρες

Ο καφές σου ΚΕΡΑΣΜΑΟ όμιλος εταιρειών today group στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των καταναλωτών της, πραγματοποιεί την προωθητική ενέργεια με τίτλο « Ο καφές σου …. ΚΕΡΑΣΜΑ!». Η συγκεκριμένη  ενέργεια έχει διάρκεια μία (1) εβδομάδα και ξεκινάει από τις 20.04 έως τις  26.04.2015. Οι επισκέπτες των καταστημάτων todays delicious stores και todaylicious με την αγορά οποιουδήποτε καφέ που συμπεριλαμβάνεται  στον τιμοκατάλογο μας θα κερδίσουν άλλον ένα (Αγοράζοντας 1 = Κερδίζεις 1).

Η προωθητική ενέργεια «Ο καφές σου …. ΚΕΡΑΣΜΑ!»  πραγματοποιείται μέσω ειδικού κουπονιού. Με την αγορά οποιουδήποτε ροφήματος καφέ θα δίνεται και ένα (1) κουπόνι. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 20 Μαΐου 2015. Για να παραλαμβάνει το ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ καφέ ο καταναλωτής  πρέπει να δώσει στο ταμείο το κουπόνι το οποίο έχει παραλάβει με προηγούμενη αγορά του.

Στην προωθητική αυτή ενέργεια συμμετέχουν τα 54 καταστήματα των δικτύων todays delicious stores και todaylicious.

Με την ενέργεια «Ο καφές σου …. ΚΕΡΑΣΜΑ!»  επιθυμούμε να τους πούμε έμπρακτα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν για πάνω από 10 χρόνια τώρα.

Ο όμιλος εταιρειών today group ιδρύθηκε το 2003 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει 3 brand (todays delicious storestodaylicious και today stores) αριθμώντας συνολικά 64 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κατερίνη, Βόλο, Ν. Μουδανιά – Χαλκιδικής, Κομοτηνή, Ιωάννινα και Σέρρες (γωνία Εθν.Αντίστασης & Κων/πόλεως δίπλα στην πλατεία του ΙΚΑ).