Ο Μάρκος Μπόλαρης παρουσίασε το «Συμμετέχω» και κεντρικό σύνθημα «φυσάει Βαρδάρης, ξαστερώνει».

Ο Μάρκος Μπόλαρης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 31/3 στο χώρο του Αρχαιολογικού μουσείου Θεσσαλονίκης, ότι η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξή του έχει τον τίτλο «Συμμετέχω» και κεντρικό σύνθημα «φυσάει Βαρδάρης, ξαστερώνει».
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Σερρών και  υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε επίσης και την υποψήφια του ανεξάρτητου συνδυασμού του για την αντιπεριφέρεια της Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Σαατσόγλου-Παλιαδέλη.
Ο Μ. Μπόλαρης, τόνισε πως αυτή σηματοδοτεί την πρόταση για ποιότητα και πολιτισμό στην περιφερειακή πολιτική και την αλλαγή ορίζοντα, που θέλει τη λήξη της πολιτικής με τη Θεσσαλονίκη επαρχία της Αθήνας και διεκδικεί την Κεντρική Μακεδονία ως μια ευρωπαϊκή περιφέρεια, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΜπόλαρηςΗ Χρυσούλα Παλιαδέλη είναι μια καταξιωμένη και δυναμική γυναίκα με μεγάλο κύρος και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Είναι ιδιαίτερα συμπαθής σε όλους τους Μακεδόνες μιας και τόσα χρόνια δούλεψε για να αναδείξει τα αρχαιολογικά και πολιτιστικά μνημεία της περιοχής αλλά έκανε και σημαντικό αγώνα στην ευρωβουλή για τα σοβαρά εθνικά ζητήματα. Σίγουρα πάντως υπηρετεί το τρίπτυχο που έθεσε ο Μάρκος Μπόλαρης για τους υποψήφιους που θα επιλέξει για να στελεχώσουν τον ανεξάρτητο συνδυασμό του.. Άτομα που Θέλουν, που Ξέρουν και που Μπορούν !!! 
Όπως είπε ο κ. Μπόλαρης η υποψηφιότητα της Χρυσούλας Παλιαδέλη δείχνει πως ο τόπος μας έχει δυνάμεις, έχει πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό και αυτό πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Η καθηγήτρια αρχαιολογίας με επιτυχημένη διαδρομή στην ευρωβουλή αποτελεί πρόταση ποιότητας και δυναμικής για την Θεσσαλονίκη. Είναι πρόκληση και ταυτόχρονα πρόταση για αλλαγή ορίζοντα στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Με την συμμετοχή της κ. Παλιαδέλη σηματοδοτούμε το είδος και το ήθος της πολιτικής που θα ακολουθήσουμε. Εισάγουμε την ποιότητα και τον πολιτισμό στην πολιτική.

<

p>Τέλος όπως ανέφερε ο Μάρκος Μπόλαρης σ’αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Χρειαζόμαστε την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για την Κεντρική Μακεδονία με ορίζοντα και προοπτικές ευρωπαϊκής περιφέρειας, για μια Θεσσαλονίκη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και όχι επαρχία των Αθηνών. 

Σε ερώτηση αν θα παραιτηθεί από βουλευτής απάντησε ότι αυτό θα το πράξει όταν εκλεγεί περιφερειάρχης κάνοντας λόγο για παραιτήσεις ουσίας και παραιτήσεις επικοινωνίας.

Η κ. Παλιαδέλη επίσης τόνισε ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και δεν είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ, αλλά ήταν τιμητικό γι αυτή που ήταν στο ευρωψηφοδέλτιό του.

Παρόντες στη συνέντευξη τύπου ο κ. Αδάμ Δράγας, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης της ΔΗΜΑΡ στο περιφερειακό συμβούλιο και η κ. Δήμητρα Αγκαθίδου, δημοτική σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας» του κ. Μπουτάρη, οι οποίοι εξετάζουν τη συμμετοχή τους στην περιφερειακή παράταξη «Συμμετέχω».