Ο Μεϊμαράκης μόνο στην Πρώτη Σερρών

Ο Μεϊμαράκης μόνο στην Πρώτη Σερρών

Τελικά ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν θα έρθει στη πόλη των Σερρών, όπως άφηναν να εννοηθεί τα τοπικά στελέχη της ΝΟΔΕ εδώ και 10 ημέρες. Η επίσκεψή του στη Περιφέρεια Σερρών θα περιοριστεί μόνο στο τακτικό «προσκύνημα» (που επιβάλλεται να κάνουν όλα τα μεγαλοστελέχη της ΝΔ) στο σπίτι του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πρώτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Σερρών:

 Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, και ώρα 18:00, ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί την Πρώτη Σερρών. Η υποδοχή θα γίνει στην πλατεία του χωριού, μπροστά στο άγαλμα του ιδρυτή της παράταξής μας, του αείμνηστου Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Εκεί αναμένεται να τον υποδεχθούν και να τον φιλοξενήσουν ο πρώην υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Π.Ε. Σερρών Κώστας Καραμανλής.

Με την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα στη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο κ.Μεϊμαράκης, επιβεβαιώνεται η καραμανλική στήριξη στο πρόσωπο του. Και μάλιστα σε μία χρονική συγκυρία κατά την οποία δέχεται συνεχείς επιθέσεις από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, που τον κατηγορεί ότι δεν εκφράζει τον καραμανλικό μεσαίο χώρο αλλά την ακροδεξιά ΝΔ του Σαμαρά.

Και ο Αντώνης Σαμαράς πάντως όταν έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ το 2009, είχε επισκεφθεί την Πρώτη Σερρών. Το γεγονός ότι ο Αχιλλέας Καραμανλής τον είχε υποδεχθεί στην οικία του Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε παίξει μάλιστα καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του Μεσσήνιου, σε συνδυασμό με τον “αντιμητσοτακισμό” σημαντικού μέρους της κομματικής βάσης της ΝΔ.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι βουλευτές του ψηφοδελτίου των Σερρών, θα συνωστιστούν για μια φωτο δίπλα στον πρόεδρο της ΝΔ, για να την βαλουν στο … κομματικό book τους.

Οι “απλοί” οπαδοί της ΝΔ στις Σέρρες θα πρέπει να αρκεστούν στην ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη την προσεχή Δευτέρα 14/9 σε ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών.