Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός επεκτείνεται με τμήματα βόλεϊ Γυναικών και… Μαραθωνοδρόμων!

Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός επεκτείνεται με τμήματα βόλεϊ Γυναικών και… Μαραθωνοδρόμων!

Αυξάνεται η οικογένεια του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, η νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Τάσο Παναγιώτου, προχωρά στην ίδρυση νέων τμημάτων και δραστηριοτήτων. Ετσι με βάση τις αποφάσεις της τελευταία συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Τετάρτη 15/5) ιδρύεται Τμήμα πετοσφαίρισης Γυναικών και Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων.

Οργάνωση του Τμήματος βόλεϊ

Σύμφωνα με πληροφορίες του anexartitos.gr στο Τμήμα Βόλεϊ  υπεύθυνος της αγωνιστικής οργάνωσης και στελέχωσης θα είναι ο «Πατριάρχης» του βόλεϊ στα Σέρρας Κώστας Ριζόπουλος. Στόχος της ομάδας θα είναι η άνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία με χρονικό ορίζοντα τα τρία χρόνια.

Ετσι οι γυναικείες ομάδες βόλεϊ στις Σέρρες θα είναι τρεις (Αρτεμις, Ελπίς και Πανσερραϊκός)

Εκκαθάριση της «Πανσερραϊκός 1964 Π.Α.Ε.»

Παράλληλα η διοίκηση φροντίζει να κλείσει τις παλιές «πληγές» του ποδοσφαιρικού τμήματος ξεκινώντας τις διαδικασές εκκαθάρισης της Ανώνυμης εταιρείας  «Πανσερραϊκός 1964 Π.Α.Ε.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜΓΣ Πανσερραϊκός αναφέρει:

Στην συνεδρίαση  που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις για τα παρακάτω ζητήματα:

    1. Εγκρίθηκε η εκκίνηση της διαδικασίας λύσης-εκκαθάρισης της Ανώνυμης Εταιρείας « ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 Π.Α.Ε.» με εκπρόσωπο τον δικηγόρο κ. Σπύρο Χριστοφορίδη, ο οποίος θα παραστεί στις 7/6/19 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Σερρών για την διεκπεραίωση της ως άνω εντολής.
    2. Αποφασίστηκε η δημιουργία νέου αθλητικού τμήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών.
    3. Αποφασίστηκε η δημιουργία τμήματος δρομέων Υγείας που περιλαμβάνει δρόμους μεγάλων αποστάσεων, υπεραποστάσεων και δρομικών γεγονότων Υγείας Λαϊκού-Μαζικού αθλητισμού.
    4. Εγκρίθηκε η συνεργασία των τμημάτων Καλαθοσφαίρισης ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΕ Σερρών.
Advertisements

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.