Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος φιλοξενούμενος του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος φιλοξενούμενος του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου
Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος φιλοξενούμενος του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου

Φιλοξενούμενος του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου θα είναι ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Σιδιροκάστρου για την ερχόμενη εβδομάδα:

Την Κυριακή 16 Μαρτίου το απόγευμα θα τελεσθεί ο Κατανυκτικός εσπερινός στις 6.00 η ώρα στον Ι.Ναό της Αγ. Τριάδος Βαλτερού κατά τον οποίο θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος ο οποίος και θα είναι φιλοξενούμενος του Μητροπολίτη.
Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Μακάριος με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αλεξίου του ανθρώπου του Θεού και της ονομαστικής εορτής του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή του Ακριτοχωρίου Συμπροσευχόμενος θα είναι ο Μητροπολίτης Μεσογαίας ο οποίος και θα απευθύνει λόγον οικοδομής.
Την Τετάρτη 19 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει από 6-8 το βράδυ την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Καμαρωτό.
Την Παρασκευή 21 Μαρτίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Δασοχωρίου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα Σχολεία της περιοχής.
Το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Γ΄ Στάσης των Χαιρετισμών στις 6 η ώρα στον Ιερό Ναό της Αμπέλας και στις 7.15 στον Ιερό Ναό του Αμμουδίας.
Την προσεχή Κυριακή 23 Μαρτίου Γ΄ Κυριακή των Νηστειών ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Ροδοπόλεως όπου και θα τελέσει την Ακολουθία της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.