Ο Νταλάρας περνά τους Σερραίους για πλούσιους ή κορόιδα;;;

Ntalaras-Glukeria_2Συναυλία Νταλάρα-Γλυκερίας διοργανώνεται και στις Σέρρες (23/7), στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας στην Ελληνική ύπαιθρο. Όλα καλά μέχρι εδώ, εκείνο που ξενίζει είναι η τιμή του εισιτηρίου που στις Σέρρες έχει 18€, όταν στις άλλες πόλεις έχει 15€ (Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη) https://www.viva.gr/tickets/music/ntalaras-glykeria-periodeia/ Γιατί;;;

Εκτός αν μας περνάνε για πλούσιους ή χαχόλους ;;;

(και μην αντιτείνει κανείς ότι υπάρχει το εισιτήριο για φοιτητές ή ανέργους που είναι παντού 12€ ) 

3 Responses to "Ο Νταλάρας περνά τους Σερραίους για πλούσιους ή κορόιδα;;;"

 1. Αναστασία Κοσμίδου   23 Ιουλίου 2013 at 17:38

  Είστε σίγουροι ότι την τιμή του εισιτηρίου την καθόρισε ο Νταλάρας η η Γλυκερία σαν Σερραία;Γιατί μια επίσημη σελίδα σαν την δική σας δεν έψαξε να βρει ποιος ευθύνεται γι’αυτό;Και οι δυο καλλιτέχνες πάντως δίνουν ότι καλύτερο πάνω στη σκηνή και αξίζει τον κόπο ο κόσμος να παρακολουθήσει μια τόσο μεγάλη και αφιερωματική παράσταση που επισκέπτεται την πόλη σας,η επαρχία δεν έχει συχνά τέτοιες ευκαιρίες!

 2. Ελένη Κωστελέτου   22 Ιουλίου 2013 at 11:21

  Δύο καλλιτέχνες επί σκηνής, 12 μουσικοί, μικρός χώρος θεωρείτε πως το εισιτήριο είναι τόσο ακριβό για να γράψετε τέτοιο τίτλο; Και δεν είναι μόνος του ο Νταλάρας. Είναι η εξαιρετική συντοπίτισσά σας Γλυκερία. Αλλά το ξεχνάτε στον τίτλο σας…Και ναι! Θα αντιτείνω για τα 12 Ευρώ.
  ΥΓ Όταν η Χαρούλα έχει το εισιτήριο 14 Ευρώ (μία στη σκηνή) κι έξι μουσικοί πείτε μου πού είναι το ακριβό;

  • ανεξάρτητος   22 Ιουλίου 2013 at 15:17

   ΝΑΙ, όταν σε άλλες περιπτώσεις (Αλεξανδρούπολη: πόλη πολύ μικρότερη από τις Σέρρες έχετε εισιτήριο 15ευρώ). Τη σύγκριση με τη Χαρούλα Αλεξίου δεν την σχολιάζω, γιατί μόνη σας αυτοαναιρείστε, ενώ η παρουσία της “συντοπίτισσας” Γλυκερίας, ήταν, πιθανόν, η αιτία για την αυξημένη τιμή του εισιτηρίου.
   Χρήστος Πλακιάς
   υπεύθυνος δημοσιεύσεων