Ο ΟΦΚΑ Σερρών βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν στον στίβο το 2016 (16 φωτος)

Ο ΟΦΚΑ Σερρών βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν στον στίβο το 2016 (16 φωτος)

Το απόγευμα του Σαββάτου 3/12 ο ΟΦΚΑ Σερρών βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε στο στίβο.
Κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Filippos Xenia, όπου επικράτησε συγκίνηση καθώς πολλοί απο τους αθλητές που διακρίθηκαν οι γονείς τους ήταν παλιοί αθλητές του στιβου.

– Ο φακός του anexartitos.gr ήταν εκεί

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Την «λαμπερή», από τα μετάλλια των αθλητών, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Philippos Xenia τίμησαν με την παρουσία  τους ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και  έφορος κ. Γιάννης Λιούμπας, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Πασχάλης Μπούμπας, ο πρώτος πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Μακρής, πολλοί γονείς, αθλητές και φίλοι του ΟΦΚΑ Σερρών.

Μετά τον σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του ΟΦΚΑ κ. Ευάγγελου Καταρτζή  έγινε η απονομή των αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων στους αθλητές, ενώ σε αυτούς με μεγαλύτερες διακρίσεις  δόθηκαν και χρηματικά ποσά  για τις ανάγκες του αθλητικού τους  εξοπλισμού, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου.

«Αθλητές-Προπονητές-Γονείς.  Μια σχέση που πρέπει να αποδώσει»

Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα  διάλεξη από τον ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή  κ. Εμμανουήλ Τζίτζηρα  με θέμα «Αθλητές-Προπονητές-Γονείς.  Μια σχέση που πρέπει να αποδώσει» ενώ ακολούθησε συζήτηση με τον ψυχολόγο να  απαντά σε ερωτήσεις γονέων και αθλητών.

ofka-vraveyseis-0056Με δελτίο τύπου το διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΚΑ Σερρών ευχαριστεί τον κ. Εμμανουήλ Τζίτζηρα και την διεύθυνση του Ξενοδοχείου για την παραχώρηση της αίθουσας.