Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στο Δήμο Εμμ.Παπά και στις Σέρρες

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στο Δήμο Εμμ.Παπά και στις Σέρρες

Επίσκεψη  στον  Νομό Σερρών θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 14 Γενάρη 2016 ο επικεφαλής της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Στην ολοήμερη επίσκεψή του, θα επισκεφθεί τον Δήμο Εμμ. Παπά, όπου το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, με τον Δήμαρχο κ. Νότα και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, υπηρεσιακούς φορείς του Νομού και της Περιφέρειας, εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων, μέλη των κινημάτων ANTI-TAP, ANTI-GOLD και με πολίτες των πλημμυρισμένων περιοχών.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 6,30 μμ, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ, στην οποία έχουν καλεστεί φορείς του Νομού και της πόλης των Σερρών, όπως Εμπορικό Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος, ΟΒΕΣ, Εργατικό Κέντρο, ΑΔΕΔΥ, ΕΛΜΕ, Φαρμακευτικός σύλλογος, σύλλογος εργαζομένων στο Νοσοκομείο κ.α.
Τέλος στην ίδια αίθουσα στις 8 μμ, θα πραγματοποιηθεί πολιτική συζήτηση- εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη με θέμα: “Υπάρχει άλλη  πρόταση χωρίς Μνημόνια”.
Καλούμε όλους/ες τους/ες Σερραίους/ες, να παραβρεθούν στην συζήτηση, να θέσουν τα ερωτήματα τους και να ακούσουν την πολιτική πρόταση της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για τα προβλήματα της χώρας, στην σημερινή συγκυρία.