Πανσερραϊκός: Αποχαιρέτησε το 2016 με ήττα στη Ριζούπολη

Πανσερραϊκός: Αποχαιρέτησε το 2016 με ήττα στη Ριζούπολη

Ο Πετρόπουλος έβγαλε τον Απόλλωνα από τη δύσκολη θέση και ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός είχε κλείσει πολύ καλά τους χώρους προς την περιοχή του και ο Απόλλων είχε αρκετές δυσκολίες στο να αναπτυχθεί.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι παίτες του Απόλλωνα να μην απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Μέλκα και το πρώτο μέρος να λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Γκολ στην αρχή του β’ μέρους

Λίγο μετά την επανέναρξη, η ομάδα της Ριζούπολης κατάφερε και βρήκε διαδρομο μέσα από την άμυνα του Πανσερραϊκού. Ο Πετρόπουλος, μετά από ωραία ενέργεια του Αλμπάνη, βρέθηκε απέναντι στον Μέλκα και με πλασέ στο 48′ άνοιξε το σκορ.

Στο 86′, λίγο έλειψε το ματς να διακοπεί, όταν ο επόπτης έφυγε από την θέση του λόγω κάποιων αντικειμένων που δέχτηκε σε μια αλλαγή πλαγίου.

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι έληξε με τον Πανσερραϊκο να αποχαιρετά το 2016 με δύο ήττες στο παθητικό του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Πάνος, Βαλλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κονέ, Αλμπάνης (89′ Ντάσιος), Τσιάρας, Πετρόπουλος (82′ Διαμαντόπουλος), Ρομάνο (76′ Πουρτουλίδης), Κάσσος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Παπατζίκος, Στέβιτς (78′ Τσουβαλτσίδης), Φούσου, Καψάλης, Ρούτσης (61′ Χατζηδημητρίου), Τσιμίκας, Κάκκο, Τσούτσης, Βοσκόπουλος, Μαφουτά (56′ Κανούλιας)