Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Ι.Μπαλίτης ζητά από τον Ι.Βρούτση να παγώσουν τα ειδοποιητήρια από το ΚΕΑΟ έως της 31/3/2015

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Ι.Μπαλίτης ζητά από τον Ι.Βρούτση να παγώσουν τα ειδοποιητήρια από το ΚΕΑΟ έως της 31/3/2015

Μπαλίτης-ΒρούτσηςΕπιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση έστειλε η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, όπου ζητά το πάγωμα της έκδοσης των ειδοποιητηρίων προς τους οφειλέτες ασφαλιστικών εισφορών, από το ΚΕΑΟ έως τις 30 Μαρτίου 2015, που λήγει η υπαγωγή στις 100 δόσεις, για να μπορέσουν τα μέλη του να προγραμματίσουν τη ρύθμιση των χρεών τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία ΟΑΕΕ και ΙΚΑ. Ταυτόχρονα ζητά να προγραμματιστεί συνάντηση ώστε μαζί με τους βουλευτές των Σερρών να του εκθέσουν από κοντά το πρόβλημα.

Αναλυτικά στην επιστολή που υπογράφει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Μπαλίτης και η Γενική Γραμματέας Κυριακή Μηλίγκα αναφέρεται:

Επιστολή

προς τον  Υπουργό Εργασίας
κ. Ιωάννη Βρούτση
Κύριε Υπουργέ,
 Μετά από τα εκατοντάδες ειδοποιητήρια που έλαβαν οι Σερραίοι έμποροι από το ΚΕΑΟ για τις οφειλές τους στα ασφαλιστικά ταμεία υπό τον φόβο της κατάσχεσης , δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση στους εμπόρους του Ν. Σερρών οι οποίοι και βρίσκονται σε απόγνωση.
 
Για τον λόγο αυτό ζητούμε το πάγωμα της έκδοσης των ειδοποιητηρίων προς τους οφειλέτες από το ΚΕΑΟ έως τις 30 Μαρτίου 2015 όπου είναι και η καταληκτική ημερομηνία της υπαγωγής στη ρύθμιση των 100 δόσεων και ζητούμε συνάντηση μαζί σας όπου με τους Βουλευτές του Ν. Σερρών θα θέσουμε το μεγάλο αυτό πρόβλημα κατ΄ ιδίαν.
Ο Πρόεδρος                                      Η Γ. Γραμματέας
Μπαλίτης Ιωάννης                                 Μηλίγκα Κυριακή