Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ στην κοπή βασιλόπιτας των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ ν.Σερρών

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ στην κοπή βασιλόπιτας των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ ν.Σερρών

πιτα-ΟΑΕΕ-Μέγκλας_0174Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Σερρών παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών δίνει το «παρών» κάθε χρόνο στην εκδήλωση του Σωματείου Συνταξιούχων του Ο.Α.Ε.Ε. θέλοντας να τιμήσει τους ανθρώπους που προέρχονται από τον επαγγελματικό χώρο και την επιχειρηματική κοινότητα, τους ανθρώπους που στήριξαν την τοπική οικονομία και τον επιμελητηριακό θεσμό.
Ο κ. Μέγκλας απηύθυνε χαιρετισμό δίνοντας τις ευχές του στα μέλη του Σωματείου, ενώ υποσχέθηκε ότι το Επιμελητήριο Σερρών θα είναι δίπλα τους υποστηρικτής, ως ένδειξη ανταπόδοσης της προσφοράς αυτών των ανθρώπων στη σερραϊκή κοινωνία.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του έκανε αναφορά στην ψήφιση του νέου νόμου για τα Επιμελητήρια και τις Υπουργικές Αποφάσεις που τον συνοδεύουν – αποτέλεσμα της επιτυχούς Γ.Σ. της Κ.Ε.Ε.Ε. που φιλοξένησε το Επιμελητήριο Σερρών τον περασμένο Νοέμβριο – υπογραμμίζοντας ότι ο νέος νόμος παρέχει στο Επιμελητήριο Σερρών τη δυνατότητα να συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά και τεχνοκρατικά την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και βοήθειας προς όλα τα μέλη του για τη βελτίωση των όρων άσκησης του επιχειρείν και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.