Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Πάουλο Κάμπος στα γραφεία του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ CHE CUEVARA CLUB (φωτος)

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Πάουλο Κάμπος στα γραφεία του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ CHE CUEVARA CLUB (φωτος)

Στα γραφεία του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ CHE CUEVARA CLUB βρέθηκε την Τρίτη (8/3) το βράδυ ο προπονητής του Πανσερραϊκού Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός που έγινε δεκτός, με θερμές εκδηλώσεις από τον κόσμο της ομάδας, ευχαρίστησε για την υποδοχή.

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει για ακόμα μια φορά στην Ελλάδα και την πόλη των Σερρών. Είπε ότι γνωρίζει σε ποια ομάδα έχει έρθει και την ιστορία που έχει ο Πανσερραϊκός. Δήλωσε ενθουσιασμένος από την αγάπη που έχει δεχθεί από την ομάδα και τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού το διάστημα που βρίσκεται στην πόλη μας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στο αγωνιστικό κομμάτι έκανε ένα μικρό απολογισμό, λέγοντας ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Πανσερραϊκός κατάφερε να βρεθεί στην 8η θέση, από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα που βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα, φέρνοντας νικηφόρα αποτελέσματα και  μία ισοπαλία, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν ηττήθηκε.

Ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας στο γήπεδο, ακόμα και στα εκτός έδρας ματς, αλλά ζήτησε μεγαλύτερη συμμετοχή, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κασσιόπη το Σάββατο 12/3 στις 6:30μμ.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε ότι μπορεί ο Πανσερραϊκός να βρίσκεται στην 8η θέση και η Κασσιόπη στην 1η, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα και όλα θα φανούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος τα μέλη του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ CHE GUEVARA CLUB ευχαρίστησαν τον Πάουλο Κάμπος για την επίσκεψη στα γραφεία του club και φώναξαν ρυθμικά το όνομά του.