Ο σερραίος βουλευτής Αναστάσιος Μεγαλομύστακας διαψεύδει «φλερτ» με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε δήλωσή του ο βουλευτής με την Ενωση Κεντρώων διαψεύδει τις φήμες και δηλώνει ...πίστη στο κόμμα του.

Ο σερραίος βουλευτής Αναστάσιος Μεγαλομύστακας διαψεύδει «φλερτ» με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η απουσία του βουλευτή Σερρών με την Ένωση Κεντρώων, Αναστάσιου Μεγαλομύστακα, το βράδυ της Δευτέρας (15/1) απο τη Βουλή την ώρα που διεξαγοταν η ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, έγινε αιτία σχολιασμού στο κτίριο της Βουλής. Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, δίνοντας… “απάντηση” στα σχόλια αυτά έλεγαν,  ότι δεν θα έβλεπαν με κακό μάτι μια νέα «μεταγραφή» στην κυβερνητική πλειοψηφία. 

Η κίνηση αυτή ήρθε μετά την ένταξη της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, ανεξάρτητης βουλευτή που είχε αποχωρήσει από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, και η οποία από χθες εντάχθηκε στην κοινοβουλευτικά ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορηματική διάψευση

Σε δήλωσή του που εξέδωσε το πρωϊ της Τρίτης (16/1) ο βουλευτής Σερρών διαψεύδει τις σχετικές πληροφορίες και δηλώνει …πίστη στην Ένωση Κεντρώων.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που διακινούνται από διάφορα Μ.Μ.Ε περί δήθεν προσάρτησής μου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Τα αναφερόμενα είναι ψευδή, ανυπόστατα και δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Μένω πιστός στις ιδέες και τις αξίες με τις οποίες εισήλθα στο  Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η σχέση μου με την Ένωση Κεντρώων παραμένει αρραγής», 

αναφέρει ο βουλευτής.