Ο σκύλος μύρισε τα ναρκωτικά στα… κλειδιά του ΙΧ!

Ο σκύλος μύρισε τα ναρκωτικά στα… κλειδιά του ΙΧ!

Ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών σε έλεγχο που έγινε σε αυτοκίνητα στον Προμαχώνα μύρισε τις ουσίες στα κλειδιά του αυτοκινήτου, ενώ στη συνέχεια στο σπίτι του ενός συλληφθέντα εντοπίστηκαν αρχαία!

Είναι δεδομένο πως οι διακινητές παράνομων ουσιών μηχανεύονται διάφορους τρόπους για να καλύψουν τις παρανομίες τους όμως όσο καλή κι αν ήταν η κρυψώνα που κατασκεύασαν για να εισάγουν ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών από τη Βουλγαρία δυο Έλληνες ηλικίας 39 και 35 χρόνων, τους εντόπισε η αλάνθαστη όσφρηση του εκπαιδευμένου σκύλου!

Αλάνθαστη …οσφρηση

Ο σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών που διενεργεί ελέγχους στα οχήματα που έφταναν από την γειτονική χώρα στον Προμαχώνα, δεν δυσκολεύτηκε να μυρίσει τις ουσίες στα… κλειδιά του οχήματος που επέβαιναν οι δύο άνδρες.

Μόλις άνοιξαν το πλαστικό προστατευτικό οι αστυνομικοί, βρήκαν κρυμμένες μέσα τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 4,8 γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης!

…και αρχαία νομίσματα

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και το όχημα κατασχέθηκε, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 39χρονου σε περιοχή των Σερρών βρέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης, τέσσερα ναρκωτικά χάπια, ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα, 16 φυσίγγια και 14 αρχαία νομίσματα των οποίων η προέλευση εξετάζεται!

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που απήγγειλε και στους δυο κατηγορία για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ ο 39χρονος κατηγορείται επιπλέον για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων.