Ο Σωτήρης Κοτσαμπάς στο νέο Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ

Ο Σωτήρης Κοτσαμπάς στο νέο Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, εξελέγη ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ  Σερρών Σωτήρης Κοτσαμπάς.

Η παράταξη της ΠΑΣΚΜΜΕ συγκέντρωσε το 50,7% των ψήφων (αυξάνοντας το ποσοστό της κατά 2,7% τα ποσοστά της και τις έδρες κατά 2 (27 από 25 το 2013)) και καταλαμβάνει τις 27 από τις 51 έδρες.

ekloges-gsevee-2016-10-18_120456Η ΓΣΕΒΕΕ

Η ΓΣΕΒΕΕ είναι τριτοβάθμια πανελλαδική οργάνωση εργοδοτών και ένας από τους βασικούς κοινωνικούς εταίρους που συνυπογράφουν την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΒ).

Αποτελεί το ανώτατο και μαζικότερο συνδικαλιστικό όργανο των Επαγγελματιών,  Βιοτεχνών και Εμπόρων όλης της χώρας.
Δραστηριοποιείται στην προαγωγή και κατοχύρωση των επαγγελματικών, οικονομικών,  πολιτιστικών και κοινωνικών γενικότερα συμφερόντων των μικρομεσαίων επιχειρηματιών (ΜΜΕ).

Η ΓΣΕΒΕΕ έχει στην δύναμή της 70 τοπικές και 30 κλαδικές Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Βιοτεχνιών και Εμπόρων με 140.000 εγγεγραμμένα μέλη .

Ενωτικές δηλώσεις από τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθάς

Πρώτος σε σταυρούς ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Καββαθάς, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τόνισε:

Οι εκλογές έγιναν χθες και τελείωσαν χθες! Σήμερα συνεχίζουμε όλοι μαζί γιατί τα προβλήματα των Κλάδων που εκπροσωπούμε και της Ελληνική κοινωνίας και οικονομίας είναι μπροστά και ενδεχομένως με οξύτερη μορφή.

Η συσπείρωση όλων των δυνάμεων είναι αναγκαία προκειμένου η Συνομοσπονδία να προβάλει και να διεκδικήσει με τρόπο αποτελεσματικό τα αιτήματα των Συναδέλφων και αυτά με γνώμονα το καλό της κοινωνίας, της Εθνικής οικονομίας, της κοινωνικής συνοχής και των Κλάδων που εκπροσωπούμε.