Ο Σωτήρης (Σώτος) Κοτσαμπάς υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Σερρών

ο κ. Σωτήρης  Κοτσαμπάς επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία».
ο κ. Σωτήρης Κοτσαμπάς επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία».

Την υποψηφιότητα για την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Σερρών, ανακοίνωσε χθες το βράδυ, από την Αλιστράτη, ο κ. Σωτήρης  Κοτσαμπάς επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία». Παράλληλα ανακοίνωσε τα οκτώ πρώτα ονόματα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του. Πρόκειται για τους κυρίους Θεόδωρο Κορδοκούζη ( Αλιστράτη), Βασίλη  Αρβανιτίδη ( Φανοποιών – Βαφέων), Κωνσταντίνο Βλαχόπουλο ( Υδραυλικών), Γιάννη Δαραβίγκα , Απόστολο  Μπάρμπα   ( Ταξί),  Κωσνταντίνο  Γαλάνη  ( Οπωροπωλών), Λεωνίδα  Μαναικάκη (Φανοποιών – Βαφέων) και Χρήστο Μαυρομιχάλη ( Επιπλοποιών – Ξυλουργών).

Όπως τόνισε ο κ. Κοτσαμπάς «Η  κίνηση  μας  ξεκινάει τον αγώνα της από την Αλιστράτη, θέλοντας να καταδείξουμε   ότι  μας ενδιαφέρουν οι επαγγελματίες όλης της Περιφερειακής Ενότητας.  Για μας δεν υπάρχει καμία απομονωμένη περιοχή.  Η παράταξη μας  αποτελείται από ανθρώπους  με διάθεση προσφοράς , έτοιμη να δώσουν με δυναμισμό την μάχη για την επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών. Ήδη δώσαμε την πρώτη μάχη, ενάντια στην δέσμευση των λογαριασμών 2.500 επαγγελματιών και πολιτών από τον Δήμο Σερρών  και μετά από συνάντηση με Σερραϊκή αντιπροσωπεία  με τον υπουργό Εσωτερικών, και πιστεύουμε ότι θα δοθεί  λύση  στο πρόβλημα.  Πιστεύουμε πως ενωμένοι σαν Ομοσπονδία, αλλά και με την συνεργασία άλλων φορέων,  μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε ώστε οι Σέρρες να βγουν μπροστά, η Ομοσπονδία να βγει μπροστά δυναμικά για το καλό του τόπου.  Δυναμικά, ενωμένοι, με διάθεση προσφοράς  ζητούμε από τους εκλέκτορες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για μια νέα πορεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών».  Ο υποψήφιος πρόεδρος δεσμεύτηκε πως  συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιούνται  και στην Αλιστράτη.  

Η επίσημη ανακοίνωση του συνόλου των υποψηφίων του  συνδυασμού θα γίνει την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο « Philippos Xenia»  στις 8.30 το βραδυ
Η επίσημη ανακοίνωση του συνόλου των υποψηφίων του συνδυασμού θα γίνει την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο « Philippos Xenia» στις 8.30 το βραδυ

Ο κ. Κοτσαμπάς αναφέρθηκε στα πολλαπλά πλήγματα των επαγγελματιών από τα πολυκαταστήματα , ζήτησε να στηρίξουν όλοι την τοπική αγορά.  «Αν όλοι αγοράζαμε ή καταναλώναμε – στα καφέ και τις ταβέρνες , π.χ. τοπικά αναψυκτικά, γάλα κλπ – τρεις φορές την εβδομάδα Σερραϊκά προϊόντα θα αυξάνονταν έως 30 και 40% οι θέσεις εργασίας», τόνισε χαρακτηριστικά κλείνοντας την παρουσίαση.

Η επίσημη ανακοίνωση του συνόλου των υποψηφίων του  συνδυασμού θα γίνει την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο « Philippos Xenia»  στις 8.30 το βραδυ.