Ο Στάλιν αποκαλύπτει… Πόλεμο… μπαγκετών στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στάλιν αποκαλύπτει… Πόλεμο… μπαγκετών στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

@ Η εκλογική μάχη της Κυριακής για την δημαρχία της Κωνσταντινούπολης, προκαλεί και έξαρση του εθνικισμού στην Τουρκία, για την οποία οι «μένουμε ευρώπη» και «μακεδονομάχοι», σιωπούν…

@ Μάλιστα η κεμαλική αντιπολίτευση δια του ηγέτη της Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατηγόρησε την τουρκική ισλαμική κυβέρνηση του Ερντογάν για πολιτική υποχωρήσεων έναντι της Κύπρου και της Ελλάδας.

@ Ζήτησε ο νέος Κεμάλ την αναγνώριση του ψευδοκράτους, που σημαίνει διχοτόμηση της Κύπρου. Και ισχυρίστηκε ότι 16 νησιά στο Αιγαίο που ανήκαν στην Τουρκία τώρα βρίσκονται «υπό ελληνική κατοχή».

@ Για το τελευταίο κατηγόρησε τον ισλαμιστή Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν βγάζει άχνα. Θα ήταν λάθος όμως να θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι μόνο προεκλογικά.

@ Είναι οι κινήσεις που έχουν στα χαρτιά τους οι Τούρκοι έτσι κι αλλιώς, απλώς θέλουν να βρουν τον κατάλληλο χρόνο να κάνουν τις επόμενες κινήσεις τους.

@ Η ένταση με την Τουρκία μπαίνει σε μια νέα φάση, αλλωστε τα τελευταία χρόνια έχει φανεί ότι η Τουρκία επιδιώκει την αλλαγή των ισορροπιών στην περιοχή και στην Μέση Ανατολή και στην Μεσόγειο.

@ Ζητά η Τουρκία την μερίδα του λέοντος από το φυσικό αέριο στην περιοχή από την Ρόδο στην Κύπρο και απειλεί ότι θα το κάνει δια των όπλων.

@ Αυτή την ώρα πράγματι χρειάζεται εθνική αυτοπεποίθηση και ομοψυχία. Για τον Κ. Μητσοτάκη όμως και  την ΝΔ το μόνο ενδιαφέρον είναι η κάλπη της 7ης Ιουλίου.

@ Γι αυτό και συμπεριφέρεται ακατανόητα. Από τη μια μιλά για αποφασιστικότητα και από την άλλη καταγγέλλει τις ενέργειες της κυβέρνησης (συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ κα).

@ Στην Κύπρο δεν πιστεύουν στ αυτιά τους από τα όσα λέει ο Μητσοτάκης, την ώρα μάλιστα  που η Λευκωσία και η Αθήνα προσπαθούν να πείσουν τους ευρωπαίους, να πάρουν μέτρα κατά της Τουρκίας. Η Ουάσιγκτον εκφράζει επίσης την ανησυχία της.

@ Ο κ. Μητσοτάκης όμως δεν θέλει  «δραματοποίηση» της κατάστασης, μπας και αλλάξουν οι διαθέσεις ψηφοφόρων. Οι δήθεν …«μακεδονομάχοι» της Πειραιώς αυτή τη φορά δεν φοβούνται για την πατρίδα.

@ Σκεφτείτε λοιπόν να έχουμε Πρωθυπουργό, αν γίνει η στραβή, τον Κούλη, με όλο του το σόϊ για σπουδές στο Χάρβαρντ. Τότε θα τρέξει ο λαός να το σώσει? Σιγά που θα έχει πόνο στο κεφάλι ο Κούλης. Εξ άλλου ακατοίκητο είναι…

@ Βγήκε και η αδελφή του και τα έκανε μαντάρα! Είπε λοιπόν η Ντόρα στο γνωστό γλείφτη δημοσιογράφο, πως ο κ Τσίπρας έδωσε ένα λάθος μήνυμα στην νεολαία, πως πρέπει να έχει μπάρμπα στην Κορώνη αν θέλει να διοριστεί, ή να μεταταχθεί!!!

@ Αυτά τα είπε με την ευκαιρία της πατάτας δεξιού τύπου που έκανε η κυρα Τασία. Ποιος μιλά όμως? Αυτή που τόσο η ίδια όσο και όλο της το σόϊ βόλεψαν και βόλεψαν στρατιές από βαφτιστήρια, ημέτερα ξαδέλφια, αδέλφια και παιδιά.

@ Λίγες μέρες μετά η ίδια πάντα αμετροεπής και πολιτική αμοραλίστρια Ντόρα είπε στον Κατρούγκαλο πως πρέπει να ντρέπεται που είπε δημόσια ότι είχε διορίσει ως σύμβουλο τον γιό της που τέλειωσε το Χάρβαρντ.

@ Φυσικά αυτό ήταν ένα ράπισμα ηχηρό της Ντόρας, στους καθηγητές των ελληνικών ΑΕΙ, αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να την βρούνε οι φορστάκηδες των ΑΕΙ και να αντιδράσουν.

@ Άσε που μαζί της το 2006 ως υπουργός Εξωτερικών επι Κώστα Καραμανλή είχε πάρει μαζί της ένα τάγμα (180 άτομα) στην έδρα του ΟΗΕ για να παρακολουθήσουν δήθεν τα του ΟΗΕ

@ Μεταξύ των 150 περίπου τζαμπατζήδων τουριστών ήταν και ο κουμπάρος της ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Άρα ποιος τίναξε την μπάνκα στον αέρα και φτώχυνε η χώρα? «Ντροπή κύριε Κατρούγκαλε!!!» Είπε η Θοδώρα.

@ Ο τελευταίος όμως καλά θα κάνει να ντρέπεται για άλλο. Που άφησε, σε εκπομπή της ΕΡΤ, να κάνει απόλυτα κουμάντο, ως να ήταν ήδη ΥΠΕΞ ο Κουμουτσάκος πρώην ορντίναντσα του Πέτρου Μολυβιάτη.

@ Αλήθεια, ο υιός Ντόρας ο εκλεγμένος ελέω ΝΔ Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, επειδή τέλειωσε το Χάρβαρντ είχε το 2006 καλύτερες γνώσεις από τον μέντορα της διπλωματίας Πέτρο Μολυβιάτη που τέλειωσε το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών? Μήπως τώρα έχει?

@ Καπάκι όμως σε όλα αυτά οι ευθύνες στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή για την χρεοκοπία, που άφησε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

@ Είπε ο Λουξεμβούργιος Γιούνγκερ πως «…Τον Οκτώβριο του 2009 η ελληνική κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία επί χρόνια παρουσίαζαν παραποιημένο το πραγματικό ύψος του χρέους και του ελλείμματος…»

@ Για να συνεχίσει: »…Η ελληνική κυβέρνηση αναθέωρησε την πρόβλεψη για το έλλειμμα του 2009 από 3,7% σε 12,% του ΑΕΠ. Το τελικό νούμερο ήταν άνω του 15%…»

»…Ομοίως ο αριθμός που έδωσε η ελληνική κυβέρνηση για το χρέος στα τέλη του 2009 αυξήθηκε από 272 δισ. ευρώ σε 301,1 δισ ευρώ».

@ Να λοιπόν ποιοι θέλουν να κυβερνήσουν. Όλο ο ασκέρι της διαπλοκής και της ρεμούλας που αποτέλεσαν την αιτία όλων των δεινών, αυτοί που χρεοκόπησαν την χώρα.

@ Θα μου πείτε πως είναι καλύτεροι οι Συριζαίοι? Τουλάχιστον αυτοί δεν έφαγαν (μόνο κάποιοι βολεύτικαν) και δεν ευθύνονται για όλα αυτά τα δεινά από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δημιούργησαν δικά τους στην μάχη κατά του Τσίπρα!!

Πως γίνεται αυτό? Γίνεται, αν επι πέντε χρόνια πολλοί Βουλευτές, μηδέ εξαιρουμένης και της δικής μας Βουλεύτριας, είναι παρόντες-ούσες και ταυτόχρονα απόντες-ούσες σε διεκδίκηση επίλυσης σημαντικών τοπικών προβλημάτων.

@ Εδώ ακόμη και το ότι ξεκίνησαν κάποια έργα στο νομό, χάρη στον κεντρικό σχεδιασμό, έμειναν επικοινωνιακά «θαμμένα». Μηδενική επικοινωνιακή δυνατότητα.

@ Από την άλλη «θαμμένα» όμως εις βάρος των πολιτών, έμειναν και προβλήματα παραγοντισμού και δυσλειτουργίας στο Νοσοκομείο και σε υπηρεσίες του Δημοσίου.

@ Φαίνεται πως αυτό το περιβάλλον ανεπάρκειας, αμοραλισμού, παραγοντισμού, αριβισμού και κυρίως σεχταρισμού ζήλεψαν χθεσινοί υβριστές του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα υποψήφιοί του.

@ Γι αυτό η κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες συρρικνώθηκε, σε τέτοιο βαθμό, που μπορούν πλέον οι φερέλπιδες βολευτές και βολεύτριες να κάνουν ομιλίες σε …τηλεφωνικό θάλαμο.

@ Τα μάλα συνέβαλε σε αυτά και ο επικοινωνιακός αριβισμός κάποιων υποψηφίων, με την μπαγκέτα μαέστρου του κ. Φωτίου επίδοξου διεκδικητή της θέσης της κας Σταμπουλή, να δίνει το νέο …ηθικό πλεονέκτημα.

@ Ναι αλλά και η κα Σταμπουλή δεν αφήνει την δική της μπαγκέτα στον επικοινωνιακό τομέα. Με τις μπαγκέτες τους θα βγάλουν τα ματάκια τους κατά πως ορίζει η ενορχήστρωση… και ο νοών, νοήτω.

@Συν τοις άλλοις υπεγραψαν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ντε, οι υποψήφιοι βουλευτές ενα, πρωτόκολο δεοντολογίας, συμφωνα με το οποίο δεν επιτρέπεται να μοιράζουν φυλλάδια επί πληρωμή (μέσω διαφημιστικού γραφείου), ούτε να δημοσιεύσουν την κάρτα τους σε site κι εφημερίδες….

@Το αποτέλεσμα…

@ Εγώ πάντως αξημέρωτα της Πέμπτης βρήκα φυλλάδιο του κ. Φωτίου στο γραμματοκιβώτιό μου, όπως και σε όλα της πολυκατοικίας.

@φαίνεται πως ο υποψήφιος βουλευτής είχε αϋπνίες και πήρα σβάρνα τα στενά…

@ Την δε κάρτα του κ. Λασπά την είδα να φιγουράρει σε δύο τουλάχιστον τοπικές εφημερίδες!!!

@Να υποθέσω… προβοκάτσια των συναδέλφων του;;;;

@ Φυσικά υπάρχει και ο ΠΑΟΚ. Αυτόν δεν πρέπει να τον ξεχνούμε καθώς ο Κουτμερίδης είχε τον Σαββίδη για κουμπάρο και τον Αβραμάκη για φίλο. Όλα αυτά παλιά? Μπα!! θα τα βρούνε μπροστά. Σε τελική ανάλυση ο Αβραμάκης δούλεψε.

@ Στον Ισπανικό εμφύλιο, εντός των πολιορκημένων πόλεων, έστησαν οι εχθροί την Πέμπτη Φάλαγγα. Σήμερα στην Ελλάδα της Αριστεράς, γίνεται με την παράλληλη ακούσια (δεν είναι ακούσια αν ενέχει ιδιοτέλεια) συμμετοχή «θεσμικών» Συριζαίων.

@ Γι αυτό και η σεχταριστική πολιτική των όψιμων ταγών της αριστεράς βασίζεται στην λογική της σύστασης μιας ελληνικής εκδόσεως Επαναστατικής Στρατονομίας  SIM στρεφόμενη τελικά κατά εσωτερικών πολιτικών αντιπάλων.

@ Αυτά όμως παθαίνουν οι ανιδιοτελείς αν δεν έχουν προσέξει το θεατρικό έργο The Fifth Column and the First Forty-Nine Stories του Ερνεστ Χεμινγουέϊν για την Πέμπτη Φάλαγγα.

@ Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε και ένα ακόμη στρατηγικό λάθος επιτρέποντας στα ακροδεξιά στοιχεία της ΝΔ, τα εκ της χούντας προερχόμενα ή «διαφωτισμένα», να ομιλούν για το «όλοι ίδιοι είμαστε».

@ Με αυτόν τον τρόπο έδωσε την δυνατότητα σε κάποιους να μιλούν απέναντι σε όλα τα σκάνδαλα για ατεκμηρίωτες σκευωρίες, αν και είχαν μέρος των δικαστικών, να τους καλύπτουν.

@ Στον αντίποδα αυτών ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Σαρκοζί θα προσαχθεί σε δίκη για αθέμιτη άσκηση επιρροής μετά την απόρριψη από το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της τελευταίας προσπάθειάς του να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση.

@ Ο Νικολά κατηγορείται ότι προσφέρθηκε να βοηθήσει έναν δικαστή να κερδίσει προαγωγή σε αντάλλαγμα για τη διαρροή πληροφοριών σε μια ξεχωριστή έρευνα.

@ Στο δια ταύτα ο κ. Σαρκοζί, ο οποίος εμπλέκεται σε διάφορες ποινικές έρευνες, αρνείται ότι έκανε οτιδήποτε επιλήψιμο. Στη Γαλλία κανείς δεν μιλά για σκευωρία

 @ Το αφήγημα της ΝΔ για νέα μέτρα και νέο μνημόνιο φτιάχνει με κάθε ευκαιρία ο διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος κ. Ι. Στουρνάρας.

@ Το οικονομικό κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος του  Κ. Μητσοτάκη, κοστολογείται πάνω από 8 δις. ευρώ, εξέλιξη που παραπέμπει με μαθηματική ακρίβεια σε νέο μνημόνιο.

@ Υγεία να έχουμε να το υποστούμε και αυτό. Αρκεί ο Θεός της Ελλάδας να μας κόβει δεκαετίες και μέρες ν χαρίζει στην οικογένεια Μητσοτάκη. Ουαί και αλλοίμονο αν 11 μιλιούνια Έλληνες δεν μπορούν να ταΐσουν μια φαμίλια έστω και πολυπληθή.

 @ Στους 419 υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ οι …100 είναι δικηγόροι, οι 45 γιατροί και οι 28 δημοσιογράφοι. Υπάρχουν 13 ελεύθεροι επαγγελματίες, 23 επιχειρηματίες και 25 οικονομολόγοι.

@ Είναι μια αναλογία που θυμίζει παλαιές δεκαετίες, με εξαίρεση τους γνωστούς καλοπληρωμένους αστέρες της δεδηλωμένης δημοσιογραφίας. Κατ’ άλλα είναι με την μεσαία τάξη.

@ Πραγματικά μόνο με χιούμορ αντιμετωπίζεται. «Χαλάζι στο Ψυχικό μετά από μουσώνα στους Αμπελοκήπους. Πρέπει να φύγουν ΧΘΕΣ, διότι η επόμενη πίστα είναι ακρίδες και κόκκινα ποτάμια».

@ Αυτά  έγραψε ο υποψήφιος της ΝΔ και δημοσιογράφος Κ. Μπογδάνος. Περιμένουμε και άλλα…με κακές μάγισσες, κατάρες από τον Ουρανό, εφτά πληγές του Φαράω  κλπ, κλπ.

@ Τα ίδια και χειρότερα «δημοσιογραφικά» φρούτα έχουμε και στην έρμη της επαρχία, όπου η μυθοπλασία και το ψέμα καλά …πωλούν. Άλλοι μιλούν με τον Θεό, τον Παϊσιο, με τον Κουμουτσάκο, με τον Δένδια και τον Άδωνι,

@ Άλλοι με τον Τζανακόπουλο, τον Παππά (κι ας μη μιλιούνται οι δύο), τον Φλαμπουράρη και όποιον άλλο κατεβάσει το μυαλό τους μηδέ εξαιρουμένης και της Φώφης.

–       Πατερούλη Στάλιν τι θα κάνουμε με τους μασκαράδες πολιτικούς?

–       Ότι και με τους μασκαράδες δημοσιογράφους. Παραθέριση σε Γκούλαγκ.