Ο Στέφανος Φωτιάδης επιμένει: «Νόθο το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών στο Δήμο Σερρών»!

Δημαρχείο-Σερρών-φωτιαδης-2014Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Σερρών Στέφανος Φωτιάδης, σε δηλώσεις του (αλλά και σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα επικοινωνίας του συνδυασμού), μετά την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, επιμένει και χαρακτηρίζει «νόθο» και «αμφισβητούμενο» το εκλογικό αποτέλεσμα του β’ γυρου των Δημοτικών Εκλογών του περασμένου Μαΐου.

Πιστεύει δε, πως με την ολοκλήρωση των δικαστικών ενεργειών θα υπάρξη ανατροπή της σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της «Δυναμικής Πορείας Ανάπτυξης» αναφέρεται ό,τι:

 «Η παρούσα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών δεν αποτυπώνει την πραγματική βούληση των συνδημοτών μας όπως αυτή εκφράστηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές  ».

Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και ο επικεφαλής της παράταξης μας κ. Στέφανος Φωτιάδης παρέστησαν σήμερα 29-08-2014 στην πραγματοποιηθείσα ορκωμοσία των μελών του δημοτικού συμβουλίου Σερρών καθαρά από λόγους σεβασμού στο θεσμό και στην τελετή δηλώνοντας ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν νομιμοποιούν με την παρουσία τους την παρούσα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου που προέκυψε από το νόθο και αμφισβητούμενο μέχρι σήμερα από την παράταξη μας εκλογικό αποτέλεσμα, ότι αναμένουν ταυτόχρονα την εξέλιξη και ολοκλήρωση των δικαστικών ενεργειών μας από τις οποίες πιστεύουν ακράδαντα ότι εντός της νόμιμης προθεσμίας που προβλέπει ο «Καλλικράτης» θα υπάρξει ανατροπή της εν λόγω σύνθεσης καθώς δεν αποτυπώνει την πραγματική βούληση των συνδημοτών μας όπως αυτή εκφράστηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές  .

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ