Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών στους οχτώ καλύτερους της Ελλάδας!

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών στους οχτώ καλύτερους της Ελλάδας!

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών 2016 της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας με τους παρακάτω αθλητές:

Πατρίκιο Νικόλαο (20χρ.) – Παπανίκο Αλκιβιάδη (14χρ.) – Κωστίδη Ηλία (14χρ.). Παρά το νεαρό της ηλικίας τους και τη μικρή σχετικά εμπειρία τους σε τέτοιους αγώνες και με την άριστη καθοδήγηση του προπονητή του συλλόγου  κου Κ. Σορφανέ τα κατάφεραν περίφημα και μετά τα τελικά αποτελέσματα  των αγώνων και των 4 των ομίλων της διοργάνωσης ο Σερραϊκός Σύλλογος  κατατάσσεται στους ΟΚΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ στην Ελλάδα.

sas-tennis_7581Επίσης η γυναικεία ομάδα αποτελούμενη από τις Λογοθετίδου Μαρία (19χρ.) – Χατζηστουγιάννη Σοφία (16χρ.) και Χαλβατζή Κατερίνα (14χρ.) αγωνιζόμενη στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2016 Β΄Εθνικής Κατηγορίας  έδειξε χαρακτήρα και τις δυνάμεις της και πέρασε άνετα στην Β΄φάση του πρωταθλήματος όπου στις 25-27/11/2016 θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Α΄ Εθνική.

Η διοίκηση του συλλόγου σε ανακοίνωσή της δίνει:

Συγχαρητήρια στον προπονητή και στους αθλητές της Ανδρικής και Γυναικείας ομάδας του συλλόγου για τις επιτυχίες τους και περιμένουμε μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου για να πανηγυρίσουμε την άνοδο για τις γυναίκες στην Α΄Εθνική Κατηγορία.

Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά σ΄όλους.