Ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας “Serres-Fosses” έκοψε την πίτα του (φωτος)

Ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας “Serres-Fosses” έκοψε την πίτα του (φωτος)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας  “Serres-Fosses”, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα «Χίλια Δέντρα» του ξενοδοχείου  Philippos Xenia.

H κοπή της βασιλόπιτας διοργανώνεται ανελλιπώς κάθε χρόνο από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να βρεθούν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και να ανταλλάξουν ευχές για μια δημιουργική και χαρούμενη νέα χρονιά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Τα μέλη του Δ.Σ. και η πρόεδρος κ. Ρούλα Θεοδωρίδου, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις δράσεις της χρονιάς που πέρασε και τις δράσεις που με τόσο εκπαιδευτικό μεράκι και ζήλο ετοιμάζονται για τη συνέχεια.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα παιδιά του προγράμματος γαλλικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Σουλίου, τα οποία παρουσίασαν ένα δρώμενο για τη νέα χρονιά και μοίρασαν ευχετήριες κάρτες σε όλους τους παρευρισκομένους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους ξεχωριστούς συναδέλφους εκπαιδευτικούς  και  φίλους του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

 Bonne et Heureuse Année 2017 !