Ο Σύλλογος Ενόργανης Γυμναστικής Βαλτερού στους διασυλλογικούς αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Ο Σύλλογος Ενόργανης Γυμναστικής Βαλτερού στους διασυλλογικούς αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Με το χειροκρότημα του κόσμου και τα παιδικά χαμόγελα να πλημμυρίζουν την αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 16/6 στο Ε.Γ. Μίκρας οι διασυλλογικοί αγώνες ενόργανης γυμναστικής Ε’ κατηγορίας.

Μια διοργάνωση που αποτελεί πλέον θεσμό για την ΑΕΣΓΒΕ, αφού πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των σωματείων της Β’ Περιφέρειας να πάρουν το αγωνιστικό βάπτισμα.

Ελπιδοφόρα εμφάνιση των αθλητριών του Συλλόγου Ενόργανης Γυμναστικής Βαλτερού

Στους αγώνες πήρε μέρος και ο Σύλλογος Ενόργανης Γυμναστικής Βαλτερού, με τα κορίτσια (γενηθ. το 2011) τα οποία έδειξαν το ταλέντο τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές (Η προαγωνιστική κατηγορία που ανήκουν δεν περιλαμβάνει αγωνιστική κατάταξη).

Η προπονήτρια των κοριτσιών Μαγδαλένα Τριχοπούλου (απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Σερρών, πρώην αθλήτρια και μέλος της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής στη Θεσσαλονίκη) δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την πρόοδο των μικρών αθλητριών, αν αναλογιστεί κανείς πως ξεκίνησαν την προπόνηση μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, μπόρεσαν και στάθηκαν άξια άξιες δίπλα σε αθλήτριες μεγάλων ομάδων της βόρειας Ελλάδας.

Η Προπονήτρια, του συλλόγου Μαγδαλένα Τριχοπούλου, με τις αθλήτριές της Τριανταφύλλου Χριστίνα, Τόπτσιου Μαρία, Δαλίσκα Κωνσταντίνα, Ιασωνίδου Μάιρα, Κεσίδου Βαία, Πράπογλου Δέσποινα.

Οι μικρές αθλήτριες «γέμισαν» με εμπειρίες, και τώρα ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά που θα αγωνίζονται ως παγκορασίδες.

Τα κορίτσια μένουν στις Σέρρες και προπονούνται στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο.

Μετάλλια και διπλώματα

Στους Διασυλλογικούς αγώνες η προσπάθεια της νέας γενιάς των αθλητών, αξιολογήθηκε όχι μόνο από τους κριτές, αλλά και από τη νέα γενιά προπονητών, μιας και οι διοργανωτές φρόντισαν να αξιοποιήσουν με έναν ιδιαίτερο, συμβολικό τρόπο την παρουσία των σπουδαστών της Σχολής Προπονητών, οι οποίοι στο τέλος της διοργάνωσης απένειμαν τα μετάλλια και τα διπλώματα στους μελλοντικούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.