Ο σύλλογος “Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” ευχαριστεί το ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Ο σύλλογος “Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” ευχαριστεί το ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ένας από τους μεγαλύτερους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο που πραγματοποιεί δωρεές σε ΜΚΟ. στους τομείς Τέχνης, Υγείας, Παιδείας, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πρόνοιας, δείχνοντας μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε αιτήματα που προέρχονται από τον Ελλαδικό χώρο.

Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης στέκεται δίπλα στην Ελληνική Πολιτεία με πλήθος δωρεών σε διάφορους τομεί , χαρακτηριστικό παράδειγμα “το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” το κόσμημα της Αθήνας ,δέχτηκε το αίτημα του Συλλόγου “H ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” για τη δωρεά ενός αυτοκινήτου που εξασφαλίζει την ασφαλή και άνετη μεταφορά των παιδιών και των Εθελοντών μς από και προς το ΚΔΑΠμεΑ του Συλλόγου, που εδρεύει στο Κάτω Μητρούσι Σερρών.

Το ΔΣ του Συλλόγου, οι γονείς, τα παιδιά,οι εθελοντές μας, τα μέλη και οι φίλοι της Ηλιαχτίδας ευχαριστούν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την δωρεά.

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ.Μπέντζαμιν για την πολύ καλή συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια της κατά τη διάρκεια των διαδικασιών για την υλοποίηση του στόχου μας .

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και την Πρόεδρο του ΚΕΘΙΣ κ.Λίγκα Μαρία για τη σημαντική της βοήθεια στην επίτευξη του στόχου μας.