Ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο Συντονιστικό Όργανο στις Σέρρες

Ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο Συντονιστικό Όργανο στις Σέρρες

ΣΥΡΙΖΑΗ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πόλης Σερρών, ύστερα από εκλοαπολογιστική Συνέλευση (4.5.15) συνήλθε σε σώμα (7.5.15) και το νέο Συντονιστικό Όργανο είναι ως εξής:
1)Ηλίας Καμαργιάννης Συντονιστής
2)Πέτρος Κούλικας Αναπληρωτής Συντονιστής
3)Γιώργος Σκαλτσάς Ταμίας
4)Φένια Ανθουλάκη Μέλος
5)Νίκος Σεργής Μέλος
Το νέο Συντονιστικό αναδείχτηκε σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία, με τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε εξέλιξη ,αντιμέτωπη σε μια σειρά σημαντικών συγκρούσεων με τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που επιθυμούν τη συνέχιση της κυριαρχίας του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα και παντού στον κόσμο.
Η κυβέρνηση δέχεται μια τεράστια πίεση, καθώς αμφισβητεί τα πλαίσια και τις νόρμες της πολιτικής της λιτότητας των Μνημονίων, που εξαθλιώνει το λαό μας εδώ και 5 χρόνια τώρα, γιατί ο αντίπαλος φοβάται τη δυνατότητα να σπάσει η κυριαρχία της πολιτικής της και στην Ευρώπη.
Το νέο Συντονιστικό της Ο.Μ. Σερρών θα εργαστεί με δημοκρατικές διαδικασίες, που θα επιτρέπουν στο κόμμα να κρατάει τις επαφές με την κοινωνία και να μεταφέρει επεξεργασίες προς την κυβέρνηση μέσω των Οργάνων.
Και πάνω από όλα για να έχουμε ένα κόμμα που θα μπορεί να ασκεί ουσιαστικό έλεγχο και να συμβάλει στο έργο της κυβέρνησης, στη βάση των προγραμματικών μας στόχων.