Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ Σερρών…. ΔΕΝ προτείνει!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ Σερρών…. ΔΕΝ προτείνει!!!

«Τρικυμία εν κρανίω», ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά με μια λιτή ανακοίνωση, δημοσιοποίησε ποιες αυτοδιοικητικές κινήσεις προτείνει να επιλέξουν οι πολίτες σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και στις Σέρρες, εν τούτοις η Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή της το απόγευμα της Δευτέρας 13/5 τονίζει ότι «δεν υποστηρίζει καμία αυτοδιοίκητικη κίνηση στις Σέρρες»

Στην ανακοίνωση του ο… «ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ» ΣΥΡΙΖΑ υπεραμύνεται την ανεξαρτησία των αυτοδιοικητικών κινήσεων και στόχος, όπως επιβάλλει η απλή αναλογική, είναι η εύρεση κοινών τόπων μεταξύ των συνδυασμών που θα αναδειχθούν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι συνδυασμοί που προτείνει για τις Σέρρες αναφέρει:

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακολούθησε τη λογική των κομματικών χρισμάτων γιατί σέβεται και πιστεύει βαθιά στις αυθεντικές αυτοδιοικητικές διεργασίες που ενθαρρύνουν την συμμετοχή των πολιτών στις τοπικές υποθέσεις και οδηγούν στη διαμόρφωση αυτοδιοικητικών σχημάτων με συγκεκριμένες θέσεις και προγράμματα για τους δήμους και τις περιφέρειες.
 
Πορευθήκαμε με βάση τη λογική των προγραμματικών συγκλίσεων και συμβάλαμε στη συγκρότηση ευρύτερων συνδυασμών. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου θα γίνουν για πρώτη φορά με το σύστημα της απλής αναλογικής δίνοντας το πρόκριμα για ευρύτερες συγκλίσεις και συνεργασίες, ανοίγοντας μια νέα εποχή για την Αυτοδιοίκηση, τη δημοκρατία και τη συμμετοχή των πολιτών.

Στόχος μας πάντα είναι μια ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού.
 
Στη βάση αυτής της λογικής καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και να υπερψηφίσουν τους παρακάτω αυτοδιοικητικούς σχηματισμούς.

Νομός Σερρών
Δήμος Αμφίπολης: Ο Δήμος Αμφίπολης ΜΠΡΟΣΤΑ | Πέτρος Πετρίδης
Δήμος Βισαλτίας: Βισαλτίας Τόπος | Τιμοθέα Ρακιτζή
Δήμος Νέας Ζίχνης: Αγωνιστική Κίνηση | Γιώργος Ντώνες
Δήμος Σερρών: Δύναμη Πολιτών | Αριάδνη Παπαφωτίου
Δήμος Σιντικής: Νέοι Ορίζοντες για την Σιντική | Όλγα Φυταγκουρίδου

Η Ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ  σε δημοτικές παρατάξεις στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ Δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικο τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών  δεν στηρίζει καμιά Δημοτική Παράταξη.

Και ούτε έχει υπάρξει κάποια σχετική απόφαση στήριξης κάποιας Δημοτικής Παράταξης σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών .

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ