Ο ταλαντούχος Σερραίος Βασίλης Προδρόμου στο νέο δίσκο με τίτλο «Οι φωνές σ’ αυτήν την πόλη»

Ο ταλαντούχος Σερραίος Βασίλης Προδρόμου στο νέο δίσκο με τίτλο «Οι φωνές σ’ αυτήν την πόλη»

Βασίλης Προδρόμου(ΑΚΟΥΣΕ) Ο ταλαντούχος Σερραίος Βασίλης Προδρόμου  είναι ένας από τους ερμηνευτές που συμμετέχουν στο νέο δίσκο με τίτλο «Οι φωνές σ’ αυτήν την πόλη»

που μόλις κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group, υπό την «επιμελητεία» του Γιώργου Νταλάρα. (Διαβάστε ΕΔΩ).

Το ολοκαίνουργιο «Τι τα ‘θελες, τι τα ‘θελα!» σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη και μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη είναι ένα έξυπνο και ξεσηκωτικό κομμάτι που ο Προδρόμου  αποδίδει με αλέγρο αλλά και «ψαγμένο» τρόπο.

Τι τα ‘θελες, τι τα ‘θελα
Αφού όλα γίναν άθελα
Σ’ έναν δεσμό της μιας στιγμής
Χωρίς σταλιά λόγω τιμής

Η ενορχήστρωση του Κατσιγιάννη που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο και οι επιδόσεις των δεξιοτεχνών μουσικών υπογραμμίζουν αρμονικά τις λεπτομέρειες και τα «μεστά» μηνύματά του. Το χασαποσερβικο στολίζει μια πανέμορφη μουσική γέφυρα ενώ υποδειγματικές είναι και οι ρίμες –γεμάτες χαρακτηριστικά υπονοούμενα- του Αναγνωστάκη.
Μακάρι «Οι φωνές σ’ αυτήν την πόλη» να ακουστούν για το Βασίλη Προδρόμου ακόμη πιο μακριά και δυνατά απ’ όσα άξια έχει χτίσει μέχρι σήμερα. Οι πρόσφατες εμφανίσεις του στο πλευρό της Γλυκερίας και του Μπάμπη Τσέρτου επιβεβαίωσαν την καλή «φήμη» που τον συνόδευε σαν κιθαρωδό-ερμηνευτή στην «κάθοδό» του στην Αθήνα!
Φωτογραφία: Yiannis Margetousakis Photography

httpv://youtu.be/GcxP1Ewngls
«Τι τα ‘θελες, τι τα ‘θελα!» Στίχοι: Νίκος Αναγνωστάκης | Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης | Παραγωγή: Ogdoo Music Group | Από το δίσκο «Οι φωνές σ’ αυτήν την πόλη»- Πηγή: Ogdoo.gr – https://www.ogdoo.gr/diskografia/nees-kyklofories/vasilis-prodromou-ti-ta-theles-ti-ta-thela-neo-tragoudi