Ω! τεμπορα, ω! μόρες ή μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι

νέος τάπητας στο αυτοκινητοδρόμιο σερρών@«Δεν μπορεί να χτυπήσει πολιτικά εμένα και ετσι ο δήμαρχος τα βάζει με την επιχείρηση του παιδιού μου»

@ τάδε έφη ο δημοτικός σύμβουλος του Στέφανου Φωτιάδη, Νίκος Χουρουζίδης, αναφορικά με την απόφαση της δημοτικής αρχής να τοποθετήσει κάγκελα μπροστά απο επιχείρηση (καφε) όπου είναι συνιδιοκτήτης ο γιός του.

@ «Θέση» πήρε και ο Στέφανος Φωτιάδης, ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του δημοτικου του συμβούλου και … επιτέθηκε στον δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη

@ λέγοντας πως η δημοτική αρχή επιλεκτικά… εφαρμόζει το νόμο!!!

@ Εντάξει να κατηγορούμε τον Δήμαρχο όταν δεν εφαρμόζει το νομο, αλλά να τον κατηγορούμε κι όταν… τον εφαρμόζει;;;

@ Αντι ο κ.Φωτιάδης να μιλά για εφαρμογή του νόμου σε όλους, μιλά για εφαρμογή της … παρανομίας από όλους!

@ Όλα εξαρτώνται από ποια γωνια τα βλέπεις

@ Εκτός της Νέας Δημοκρατίας του…  Άντωνη Σαμάρα έθεσε τον εαυτό του ο τέως βουλευτής της Τάσος Καρυπίδης.

@ Το ό,τι ήταν απων εδώ και καιρό δεν το λογαριάζουμε

@Δεν υπάρχει περίπτωση να πολιτευτώ με τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TV επιλογές

@ Λες και η ΝΔ του Σαμαρά τον … παρακαλά

@ Ο Τάσος Καρυπίδης μιλώντας στον Λάζαρο Σαββαϊδη απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάει σε άλλο κόμμα.

@ Λες και υπάρχει η δυνατότητα να τον δούμε να προσχωρεί, στο ΛΑΟΣ, στη Χ.Α., ή στο Κόμμα των κυνηγών;;;

@ και μεσα στην κάψα του καλοκαιριού, είχαμε και την παραίτηση Τζελέπη από τη θέση του υποδιοικητή του ΙΚΑ για «σοβαρούς προσωπικούς λόγους», όπως ο ίδιος αναφέρει στην γραπτή ανακοίνωσή του.

@Τωρα το αν το «σοβαρός προσωπικός λόγος» είναι και ότι η θέση που κατείχε για 14 μήνες, με αμοιβή κανα 6χίλιαρο τον μήνα, έχει ως μνημονιακη δέσμευση, προϋποθέσεις ο κάτοχος να έχει τουλάχιστον πτυχίο Πανεπιστημίου ΑΕΙ, δεν ξέρω αν ισχύει.

@Πάντως ο Μιχάλης πτυχίο ΑΕΙ δεν έχει, όπως φαίνοταν και στο ΦΕΚ που τον διόριζε.

@Τωρα το ποιος θα πληρώσει το ελληνικό δημόσιο για τα λεφτά που πλήρωνε στο εκλεκτό τέκνο του ΠΑΣΟΚ, που κατείχε  με απόφαση υπουργών τη θέση, ρωτήστε τον… Σαμαρά που τους διορίζει.

@ Βέβαια ακούστηκαν στο τοπικά ΜΜΕ ότι πιθανόν να παραιτήθηκε γιατί θέλει να πολιτευτεί στις προσεχείς εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

@Μπούρδες!!!

@Στο αυτοκινητοδρόμιο πίσα έριχναν, την εβδομάδα που μας πέρασε, στην πίστα, κάνοντας μια απέλπιδη προσπάθεια, μπας και το Σεπτέμβριο ανοίξει για αγώνες.

@Και μη φανταστείτε οτι στρώνεται απο την αρχή, μόνο στα σημεία όπου παρουσιάστηκε το πρόβλημα (έτσι το λέμε τώρα), σχεδόν όλες οι στροφές.

@Μάλιστα όπως ακούσαμε, ο εργολάβος ανέθεσε το έργο σε άλλες εταιρίες, ενώ σύμφωνα με τον δήμο Σερρών, το κόστος το αναλαμβάνει ο εργολάβος.

@Που θα πάει, μια, δυο, τρεις, στο τέλος θα το πετύχουμε να κάνουμε μια πίστα, τουλάχιστον σαν την πρώτη (σ.σ. μαλλον βλέπουμε όνειρα θερινής νυχτός)

@Η Δημοτική αρχή Αγγελίδη με τις ενέργειές της κατόρθωσε να δυσφημιστεί η πίστα του Αυτοκινητοδρομίου, στο Πανελλήνιο και όχι μόνο.

@Στη γωνία περιμένει και πρόταση του ΕΒΕΣ για παραχώρηση της πίστας σε … ιδιώτη.

@Αν υποψιαστώ ότι μόλις φτιαχτεί θα την δώσουμε κοψοχρονιάς….