Ο Θ.Μηλίδης ανακοίνωσε 50 νέους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους για τον Δήμο Σερρών

Ο Θ.Μηλίδης παρουσίασε 50 νέους υποψηφίους
Ο Θ.Μηλίδης παρουσίασε 50 νέους υποψηφίους

Σε ανακοίνωση ακόμη 50 υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Εποχή Δημιουργίας» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (26/3) κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Ξενοδοχείο «Φίλιππος Ξενία», ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Σερρών Θεόδωρος Μηλίδης. Αυτοί προστίθενται στους 50 πρώτους που ανακοίνωσε στις 10/3 φτάνοντας τους 100. Στους νέους υποψηφίους περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα όπως Γιοβάνης Στυλιανός, Παναγιωτάκη Δήμητρα, Ευαγγελίδου – Θεοδωρίδου Καλλιόπη, Καλώτα Παναγιώτα, Τουραμανίδης Κωνσταντίνος.

Στην παρουσίαση των νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Εποχή Δημιουργίας»  ανέφερε:

Συνδημότισσες και συνδημότες, 
Φίλες και φίλοι,
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω 50 ακόμη υποψηφίους του συνδυασμού μας «Εποχή Δημιουργίας» για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου. 
Σ΄ αυτό τον δύσκολο δρόμο δεν είμαι μόνος, αλλά έχω την τύχη να έχω δίπλα μου εσάς τους συνδημότες μου που με σοβαρότητα και ευθύνη, εμπειρία, ικανότητα και διάθεση για δουλειά, πλαισιώνετε τον συνδυασμό «Εποχή Δημιουργίας». Γιατί όλους εμάς που αποφασίσαμε να στρατευθούμε σ’ αυτή την κοινή προσπάθεια, μας ενώνει το όραμά μας για έναν Δήμο με ταυτότητα για έναν Δήμο ανθρώπινο με απόλυτο σεβασμό στους πολίτες, έναν Δήμο που θα αποτελεί λύση στα προβλήματά μας και όχι μέρος των προβλημάτων μας.
Ο Συνδυασμός μας «Εποχή Δημιουργίας» συμμετέχει στις εκλογές με καταξιωμένους και εργατικούς ανθρώπους από όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους, με βασικές αλλά και αδιαπραγμάτευτες αρχές τη Διαφάνεια, την Εντιμότητα, την Εργατικότητα, την Επιμονή και την Προσφορά. Η ανάγκη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας και για τη βελτίωση της καθημερινότητας, ένωσε ανθρώπους με πρωταρχικό σκοπό την ανάπτυξη και την προκοπή του Δήμου μας. Για έναν Δήμο πρωταγωνιστή και όχι ουραγό.
Τα προβλήματα είναι πολλά, δύσκολες οι λύσεις, είμαστε όμως πανέτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε και θα τα αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα. Η καθημερινότητά μας πρέπει να γίνει επιτέλους απλή, εύκολη αλλά και ευχάριστη. Οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στους δημότες μας οι οποίοι απαιτούν και δικαιούνται δρόμους χωρίς λακκούβες, χωρίς τρύπες και ψευτομπαλώματα, με θέσεις στάθμευσης, καθώς επίσης καθαρά πεζοδρόμια, καθαρούς κάδους, επαρκή και καλό φωτισμό, προβλήματα με τα οποία ελάχιστα ασχολήθηκε η σημερινή Δημοτική Αρχή, θεωρώντας τα προφανώς ήσσονος σημασίας, με συνέπεια την ταλαιπωρία όλων μας. Και όχι μόνο δεν έλυσε τα μικρά καθημερινά μας προβλήματα, αλλά επιπρόσθετα δημιούργησε και άλλα μεγάλα, με πιο χαρακτηριστικό αυτό του αυτοκινητοδρομίου, που το έθεσε εκτός λειτουργίας. Η μη λειτουργία του Αυτοκινητοδρομίου αποτελεί πλήγμα για την τοπική οικονομία και την τουριστική εικόνα του Δήμου Σερρών. Δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο επίτευγμα προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, αντί να αναδεικνύεται και να αξιοποιείται στο έπακρο να ρημάζει από λάθη και αστοχίες τις νυν δημοτικής αρχής.  
Ως  επικεφαλής  της παράταξης «Εποχή Δημιουργίας» δηλώνω ότι θα δουλέψουμε σκληρά, άτομα με διαφορετικές εμπειρίες, επιστήμονες, επαγγελματίες, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, αγρότες, απλοί  καθημερινοί  πολίτες, νοικοκυρές, αλλά  όλοι με έναν κοινό στόχο και με πολλή αγάπη, την απόκτηση ενός Δήμου με ταυτότητα. Ενός Δήμου που έχει ανάγκη από πρόσωπα που έχουν αποδείξει το ήθος τους και την ειλικρίνειά τους. 
Ανθρώπους που δεν βρίσκονται στην πολιτική από σκοπιμότητα. Ανθρώπους που ήρθαν για να δώσουν και όχι για να λάβουν. Ανθρώπους αυτοδημιούργητους που δεν δίνουν υποσχέσεις αλλά διαπιστώνουν τα προβλήματα και αγωνίζονται για την λύση τους. 
Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε τώρα είναι: Η σημερινή Δημοτική Αρχή συνέβαλε στο να αντιμετωπισθούν αυτά τα προβλήματα ή αγνόησε εξολοκλήρου τις καθημερινές ανάγκες των συνδημοτών μας;
Να είστε βέβαιοι ότι οι συνεργάτες μου και εγώ θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθούμε με επιτυχία στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας. Τα προβλήματα των δημοτών, η δημοτική μας παράταξη θα τα κάνει δικά της, αντιμετωπίζοντάς τα όχι απρόσωπα αλλά ανθρώπινα.
Σε αυτήν την ειλικρινή προσπάθεια σας καλώ όλους να συστρατευθείτε στον κοινό μας αγώνα για έναν Δήμο ανθρώπινο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις.  Με τη δική σας στήριξη μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, να την κάνουμε μαζί πιο ανθρώπινη, πιο λειτουργική, πιο όμορφη και πιο ελκυστική.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εσάς τους ανθρώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την παρουσία σας, τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας να καλύψετε τη σημερινή μας εκδήλωση. 
Και τώρα αγαπητοί μου φίλες και φίλοι θα ήθελα να παρουσιάσω με ιδιαίτερη χαρά έναν έναν τους 50 νέους συνεργάτες μου, που μαζί θα πορευθούμε σε τροχιά ανάπτυξης, σε Εποχή Δημιουργίας.

Τα ονόματα των υποψηφίων που ανακοίνωσε είναι τα εξής:

 1. Αγγελίδου Λίτσα, Ελεύθερος Επαγγελματίας
 2. Αλαμανίδης Ανδρέας, Απόστρατος Αξιωματικός
 3. Αλεξιάδης Φίλιππος, Βιοτέχνης
 4. Αλεξιάδου Μαρία, Ιδιωτικός Υπάλληλος
 5. Αποστολίδης Ιωάννης, Άνεργος
 6. Αρχοντίδης Γεώργιος, Ελεύθερος Επαγγελματίας
 7. Βλάχου-Ικιούζη Στέλλα, Γεωργοκτηνοτρόφος
 8. Γαλάνης Ισαάκ, Γυμναστής
 9. Γιοβάνης Στυλιανός, Ελεύθερος Επαγγελματίας
 10. Γιομένη Βασιλική, Οικιακά
 11. Δουλγέρογλου Θεοκλής, Υδραυλικός
 12. Ευαγγελίδου – Θεοδωρίδου Καλλιόπη, Ηθοποιός, Πρώην Αντιδήμαρχος
 13. Καλώτα Παναγιώτα, Νευρολόγος, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Σερρών
 14. Καμπουρίδης Βασίλειος, Έμπορος
 15. Κανακάρης Νεκτάριος, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής
 16. Καρακάσης Δημήτριος, Συνταξιούχος
 17. Καρυοφύλλης Απόστολος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
 18. Κατής Ευστάθιος, Μουσικός
 19. Κατράνα Αναστασία, Ιδιωτικός Υπάλληλος
 20. Κελεσίδης Νικόλαος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
 21. Λαζαρίδου Ειρήνη, Εκπαιδευτικός
 22. Λέσιος Λάζαρος, Συνταξιούχος Οικοδόμος
 23. Μακράκης Βαλάντης, Ελεύθερος Επαγγελματίας
 24. Μητριτζάκης Ηρακλής, Αγρότης
 25. Μιτσικάρη Σταυρούλα, Κοινωνική Λειτουργός
 26. Μπαϊλγκάμης Ευρυπίδης, Φοροτεχνικός
 27. Μπάνδας Γεώργιος, Αστυνομικός
 28. Μπόλας Τηλέμαχος, Συνταξιούχος ΟΤΕ
 29. Μποτσόλης Κωνσταντίνος, Γιατρός
 30. Παναγιωτάκη Δήμητρα, Δικηγόρος
 31. Παπαδόπουλος Δημήτριος, Αγρότης
 32. Παπαδούλης Γεώργιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
 33. Περούδης Αλέξανδρος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
 34. Πέσιου Στεργιανή, Οικιακά
 35. Ρίζος Σάββας, Στρατιωτικός
 36. Σέγκος Ιωάννης, Συνταξιούχος
 37. Σίμογλου Φωτεινή, Εκπαιδευτικός
 38. Σταματόπουλος Ευθύμιος, Γιατρός
 39. Σύρου Μαρία, Συνταξιούχος Δημοσίου
 40. Τερζίδης Γεώργιος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
 41. Τοπούζης Γρηγόριος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
 42. Τουραμανίδης Κωνσταντίνος, Φαρμακοποιός
 43. Τρικάζη Αθανασία, Ελεύθερος Επαγγελματίας
 44. Τσάλκος Άγγελος, Αγρότης
 45. Τσόρλα Αντωνία, Νοσηλεύτρια
 46. Χαλάτσης Μανώλης, Συνταξιούχος ΙΚΑ
 47. Χατζάκος Ηλίας, Ιδιωτικός Υπάλληλος
 48. Χατζηιορδάνογλου Φωτεινή, Οικιακά
 49. Χριστοφορίδης Βασίλειος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
 50. Χρυσάφης Γεώργιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος