Ο Τραμπ-Μακρόν θυμίζει τη σχέση Μπους-Μπλερ (φωτορεπορταζ)

Ο Τραμπ-Μακρόν θυμίζει τη σχέση Μπους-Μπλερ (φωτορεπορταζ)

Η φωτογραφία των δυο προεδρικών ζευγών, Αμερικής και Γαλλίας, στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, ήταν μια φωτογραφία για… καρτ ποστάλ.

Τα ΜΜΕ, και κυρίως τα social media σχολίασαν με νόημα, επίμονα και εμφαντικά την “αδελφοσύνη” ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Εμμανουέλ Μακρόν, με τη Μελάνια Τραμπ και τη Μπριζίτ Μακρόν να διεκδικούν και να υλοποιούν τον δικό τους ρόλο στο σχετικό photo opportunity.

Αρκετοί ωστόσο, έσπευσαν ήδη να μιλήσουν για αναβίωση της… ιστορίας αγάπης ανάμεσα στον Τζορτζ Μπους τον νεώτερο και τον Τόνι Μπλερ, στις απαρχές της προηγούμενης δεκαετίας, και ειδικότερα μετά το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στους Δίδυμους Πύργους.

Οι τότε ηγέτες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας ήρθαν υπερβολικά κοντά. Τη συνέχεια και το τίμημα το πλήρωσε ακριβά η ανθρωπότητα.

Ο δε Τόνι Μπλερ, πρωταγωνίστησε σε… καρτούν ως το… σκυλάκι του Τζορτζ Μπους του νεώτερου.

Η ξενάγηση της Μελάνια Τραμπ και της Μπριζίτ Μακρόν σε έκθεση ζωγραφικής

Η ξενάγηση της Μελάνια Τραμπ και της Μπριζίτ Μακρόν στην Εθνική Πινακοθήκη των ΗΠΑ, σε έκθεση ζωγραφικής με… γαλλικό αποτύπωμα, δεν πέρασε φυσικά απαρατήτητη από τα ΜΜΕ, που φρόντισαν να την αναδείξουν με τις σχετικές φωτογραφίες.