Ο Βασίλης Σεβασλίδης νέος Συντονιστής της Ν.Ε Σερρών ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βασίλης Σεβασλίδης νέος Συντονιστής της Ν.Ε Σερρών ΣΥΡΙΖΑ

O Βασίλης Σεβασλίδης αναλαμβάνει επικεφαλής της Ν.Ε Σερρών ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (24/3) για την εκλογή Συντονιστή του πολιτικού τοπικού οργάνου. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Κοτρώνη από τη θέση του συντονιστή, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ενώ παραμένει μέλος της Ν.Ε Επιτροπής.

 Σε ανακοίνωσή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται:

 Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24/3/2017  συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα  «Εκλογή νέου συντονιστή Ν.Ε» μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος συντονιστή Παν. Κοτρώνη.

Μέσα από την προβλεπόμενη από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ διαδικασία και μετά από δημιουργική συζήτηση,  η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών  εξέλεξε:

  • Νέο συντονιστή, τον σ. Σεβασλίδη Θεόδωρο μέχρι πρότινος αναπληρωτή συντονιστή.
  • Νέο αναπληρωτή συντονιστή, τον σ. Καρτερό Μιχάλη οποίος  θα παραμείνει και εκπρόσωπος τύπου της Ν.Ε.

Στη συνεδρίαση διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα, λειτουργίας του συντονιστή  με τρόπο που να συμβάλλει ουσιαστικά στην  ενότητα της Ν.Ε  μέσα από ουσιαστικές δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς αποκλεισμούς και ομαδοποιήσεις , με διαφάνεια και λογοδοσία . Ο νέος συντονιστής πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε η Ν.Ε.  να εντείνει τον πολιτικό και συντονιστικό της ρόλο, με στόχο την καλύτερη και πιο στοχευμένη παρέμβαση και γείωση του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική κοινωνία.