Ο ξανά…ανεξάρτητος, ο όψιμος επικριτής, οι βολεψάκηδες και οι… σαλιάρηδες

Ο ξανά…ανεξάρτητος, ο όψιμος επικριτής, οι βολεψάκηδες και οι… σαλιάρηδες

alamountin-Τασουλας-1410@Το λεγόμενο «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» δεν είναι τίποτε άλλο παρά «Η άλλη όψη της λιτότητας – Πήραν το καρβέλι, επιστρέφουν ψίχουλα».

@“Λαδώνονται” οι βουλευτές; Αποκλείεται. Μας το είχε βεβαιώσει στο παρελθόν ο Τσοχατζόπουλος, μας το επιβεβαίωσε ο Μαντέλης, μας το ανέλυσε ο Παυλίδης, είχαμε διαβάσει την διατριβή που είχε κάνει για το θέμα ο Τσουκάτος και πρόσφατα το εμπεδώσαμε με την διάλεξη Μιχελάκη.

@Το χρηματιστήριο βυθίζεται και το κόστος δανεισμού ανεβαίνει επειδή η κυβέρνηση θέτει την πολιτική σκοπιμότητα υπεράνω της λογικής. Οι αγορές μας δείχνουν ότι το εγχείρημα αποκόλλησης από το ΔΝΤ είναι πρόωρο και έωλο.

@Και εσείς αν είχατε τον έλεγχο διεθνών funds, έτσι θα αντιδρούσατε. Διότι για σας η τρόικα είναι παράγοντας σταθερότητας, εγγυάται την υλοποίηση ορισμένων μεταρρυθμίσεων, κρατάει το τιμόνι στον δρόμο που αγαπούν οι αγορές. Όσο ο έλεγχος επιστρέφει σε αυτούς που φαλήρισαν το μαγαζί, τόσο ο κίνδυνος ατυχήματος θα μεγαλώνει. Και αυτό είναι κάτι που κοστίζει.

@Αλλά μην τρελαίνεστε, η ανάπτυξη έρχεται, η ανεργία πέφτει, ενώ για ό,τι στραβό μάς συμβαίνει φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Γερμανία και το ότι μας ψεκάζουν – με αυτή τη σειρά.

@Και λίγο πριν πάτε για ύπνο, θυμηθείτε ότι ο Σημίτης διαψεύδει τα περί επιθυμίας του για πρόωρες εκλογές. Είναι και μια ευκαιρία να θυμηθείς τον Σημίτη, μαζί με το χρηματιστήριο που πέφτει.

@Ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Κ. Κασαπίδης «θυμήθηκε» 4 χρόνια μετά, να προσάψει στην δημαρχιακή θητεία του… Γιάννη Βλάχου, ο,τι στην ΔΕΥΑΣ παρέδωσε… χάος.

@Ο τέως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Αραμπατζής, «άδειασε» τον διάδοχό του κ. Κασαπίδη λέγοντας οτι από τον κ. Βλάχο παρέλαβαν μια «ζωντανή» ΔΕΥΑΣ, και μάλιστα τόνισε κανένα χάος δεν υπήρχε.

@Τρικυμία σε… ένα ποτήρι νερό στην «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων»

@Ο αναπληρωτής υπουργος Εσωτερικών Θεόφιλος Λεονταρίδης υπέγραψε τον διορισμό της κόρης του πρώην δημοτικού συμβούλου Δ. Ιντου στο γραφείο του όπως φαίνεται από το σχετικο ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 591 με ημερομηνία 26/9/14.

@Με απόφαση του υπουργού Γεωργικής Ανάπτυξης  Καρασμάνη (ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 572/19-9-14)από 1-8-2014 διορίζεται σε θέση μετακλητού υπαλλήλου του υπουργείου ο Δ.Καριπίδης γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιου Καριπίδη.

@Τωρα γιατί αυτά εμένα μου φαίνονται πολιτική συνδιαλλαγή, μάλλον λάθος θα κάνω. Εεεε!

@Κλειστά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης την Τετάρτη 15/10/2014. Αιτία οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον σύλλογο εκπαιδευτικών της Α/θμ’ιας. Λες και δεν μπορούσαν να τις κάνουν απόγευμα ή Σαββατοκύριακο. Αλλά τότε βέβαια η «συμμετοχή» θα ήταν υπό το… μηδέν!

@ Έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την μη απομάκρυνση από τον Νομό Σερρών των ευρημάτων της ανασκαφικής έρευνας στο λόφο Καστά στην Αμφίπολη Σερρών.

@ Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την βελτίωση του οδικού άξονα Σερρών – Αμφιπόλεως καθώς και την κατασκευή ενός σύγχρονου μουσείου για την φύλαξη των ευρημάτων της ανασκαφικής έρευνας της Αμφίπολης Σερρών.

@Τα δύο πρώτα θέματα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Κάνουμε την επανάστασή μας πριν μας τα πάρουν. Όπως με τον αγωγό αερίου ΤΑΡ, εμείς βγάζαμε ψηφίσματα και οι άλλοι χάρασσαν τον αγωγό.

@ Ανεξάρτητος πάλι ο κ. Αναστασιάδης (τηρώντας την παράδοση των τελευταίων τετραετιών) μετά την αντιπαράθεση του με το επικεφαλής της παράταξης που εκλέχθηκε Θεόδωρο Μηλίδη, στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών την περασμένη Τετάρτη.

@Αφορμή, δεν θέλει και πολύ ο κυρ Αντώνης, στάθηκε η απόφαση του Θ. Μηλίδη να υποστηρίξει την πρόταση του δημάρχου Αγγελίδη για το θέμα του μουσείου, και όχι την δική του για κατασκευή μουσείου στις Σέρρες.

Αμάλ Αλαμουντίν μάγεψε στο πέρασμά της στην Αθήνα ακόμη και την πολιτική ηγεσία, δικαιώνοντας τη φήμη της και τη θέση της δίπλα στον έως πρόσφατα πιο περιζήτητο εργένη του κόσμου Γιώργο Κλούνει.

@Ακόμη και ο Αλέξης Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας εξέφρασαν δημόσια και ευθαρσώς τον θαυμασμό τους.

@Μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Μega ο Αλέξης Μητρόπουλος δήλωσε πως η Αμάλ Κλούνεϊ είναι «θεόπλασμα και πλανητική καλλονή» για να του απαντήσει ο Κώστας Τασούλας «ναι, έτσι είναι».

@Και μετά σφουγγάριζαν τους σιέλους στο στούντιο…