O «Ξανθός» και ο «Τζιτζι» ξεκινούν παραδοσιακά με … «προσκύνημα» στην Πρώτη Σερρών

Με αφετηρία την... Πρώτη Σερρών
Με αφετηρία την… Πρώτη Σερρών

Ενώ ο κόσμος της ΝΔ προς το παρόν δείχνει διχασμένος και μοιρασμένος ανάμεσα στον “επίσημο” και τον “ανεπίσημο” υποψήφιο, ενώ ακόμη πιο προβληματισμένοι είναι οι 50 περιφερειακοί σύμβουλοι, που δεν έχουν αποφασίσει οι περισσότεροι σε τίνος το πλευρό θα σταθούν, με περιοδείες και πρώτο σταθμό τις Σέρρες ξεκινούν την προεκλογική μάχη τους Απόστολο Τζιτζικώστα και Γιάννη Ιωαννίδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως αναφέρει δελτίο τύπου από το «στρατόπεδο» του Γιάννη Ιωαννίδη:

–       Ο Γιάννης Ιωαννίδης αύριο Σάββατο θα επισκεφθεί την Πρώτη Σερρών όπου θα ξεναγηθεί σε ένα τρόπον τινά «πολιτικό προσκύνημα» στην οικία του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Όπως λέει ο ίδιος σε συνεργάτες του, «θεώρησα ότι αυτός ο νέος αγώνας θα πρέπει να ξεκινήσει από έναν τόπο, ένα μνημείο, που σημαίνει πολλά για όλους μας, για τη Μακεδονία και την Πατρίδα μας. Ξεκινούμε λοιπόν από εκεί που ξεκίνησε ο αναμορφωτής της Ελλάδας, ο πολιτικός γενάρχης μας»…
–       Ο Γιάννης Ιωαννίδης θα βρίσκεται στην Πρώτη στις 10 π.μ. Μετά την ξενάγηση θα κάνει δηλώσεις σε όσους δημοσιογράφους θελήσουν να καλύψουν το γεγονός. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους βουλευτές των Σερρών (11.45 πμ) και με τη ΝΟΔΕ Σερρών (12.30 μ.μ.) στα γραφεία της.
–       Το Σάββατο το απόγευμα ο Γιάννης Ιωαννίδης θα συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό στην επίσκεψή του στο Άγιο Όρος. Θα επιστρέψει το απόγευμα της Κυριακής. Η επίσκεψη προγραμματίστηκε και γίνεται μετά από επισήμανση του «Ξανθού» προς τον Πρωθυπουργό, την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μαζί με τον… εκλεκτό του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη, τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου και τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκο, θα είναι στο “περιβόλι της Παναγίας” για το Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Τζιτζικώστας το Σαββατοκύριακο θα κινηθεί εκλογικά. Επαφές με στελέχη και πρόσωπα, προκειμένου να ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιό του και παρουσία σε πλήθος εκδηλώσεων για να ενισχύσει την προσωπική επαφή του με τη βάση, τους ψηφοφόρους, είναι στο πρόγραμμά του.

Τη Δευτέρα θα έρθει στις Σέρρες, ως πρώτο σταθμό της περιοδείας του στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να προωθήσει και να ενημερώσει για το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τις νέες ενισχύσεις συνολικού ύψους 185 εκατομμυρίων ευρώ, που πέτυχε ως περιφερειάρχης για 1.273 επιχειρήσεις.

Η συγκεκριμένη καμπάνια μπορεί να λειτουργήσει προεκλογικά ως “όπλο” του κ. Τζιτζικώστα, προκειμένου να αναδείξει το έργο του και το γεγονός που συνηθίζει και ο ίδιος να προβάλει ότι φέρνει “ζεστό” χρήμα στην αγορά της περιοχής.

<

p align=”center”>Ένωση για την πατρίδα και το λαό της Κεντρικής Μακεδονίας στο πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα

Ο Πρόεδρος της Ένωσης για τη πατρίδα και το λαό Βύρων Πολύδωρας και ο Πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστος Ζώης αναγνωρίζουν τις αρετές της Αξιοπρέπειας, της Ανεξαρτησίας και της Σταθερότητας των απόψεών του απέναντι στις πολιτικές του μνημονίου, απόψεις με τις οποίες εκλέχτηκε, στην Αυτοδιοικητική προσωπικότητα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και ανταποκρίνονται θετικά, με όσες δυνάμεις διαθέτουν στο κάλεσμα του για ΕΝΩΣΗ δυνάμεων για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας