Ο υποψήφιος βουλευτής Κ.Αβδελάς σε ΔΕΥΑΣ, ΚΡΙ-ΚΡΙ, λαϊκή αγορά των Σερρών

Ο υποψήφιος βουλευτής Κ.Αβδελάς σε ΔΕΥΑΣ, ΚΡΙ-ΚΡΙ, λαϊκή αγορά των Σερρών

Αβδελάς-ΠαζάριΣύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο τύπου  ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι, Κώστας Αβδελάς επισκέφθηκε μεγάλες επιχειρήσεις του νομού, υπηρεσίες και τη λαϊκή αγορά των Σερρών, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015.

Πρώτος σταθμός της σημερινής περιοδείας του ήταν τα γραφεία της ΔΕΥΑΣ, στην οδό Βενιζέλου των Σερρών, όπου ο κ. Αβδελάς συναντήθηκε με τη διοίκηση, τη διεύθυνση και τους εργαζομένους της δημοτικής επιχείρησης. Εκεί ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της, από τον πρόεδρο Μιχάλη Θεοχάρη και τον διευθυντή Νίκο Σαφαρίκα.

Αβδελάς-ΔΕΥΑΣΣτη συνέχεια, ο κ. Αβδελάς επισκέφθηκε τη γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ, όπου είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας, Παναγιώτη Τσινάβο. Οι δύο άνδρες συνδέονται με φιλία από τα μαθητικά τους χρόνια.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών επισκέφθηκε μεγάλες επιχειρήσεις που εδρεύουν στην εθνική οδό Σερρών – Δράμας και στη συνέχεια, τη λαϊκή αγορά των Σερρών, όπου συνομίλησε με παραγωγούς, μικροπωλητές και καταναλωτές.

Αβδελάς-ΚΡΙ-ΚΡΙ_b12Ακολούθως, ο κ. Αβδελάς επισκέφθηκε τη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.). και η περιοδεία ολοκληρώθηκε για το πρωί της Τρίτης, με το δικαστικό μέγαρο των Σερρών.

Αύριο Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου, ο κ. Αβδελάς θα επισκεφθεί τοπικές κοινότητες του νομού, ξεκινώντας από τη Μαυροθάλασσα, περνώντας από το Παραλίμνιο, το Βαλτοτόπι, το Ψυχικό και καταλήγοντας στο Νεοχώρι.