ΟΕΒΕΣ & Εμπορικός Σύλλογος Σερρών: Κοινό κάλεσμα για κλείσιμο των καταστημάτων στις 27/1

Με κοινή τους ανακοίνωση που την υπογράφουν οι πρόεδροι Σωτήρης Κοτσαμπάς και Γιάννης Μπαλίτης η ΟΕΒΕΣ και ο Εμπορικός Σύλλογος καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις ενάντια στα σχέδια της Κυβέρνησης για το φορολογικό και το ασφαλιστικό κλείνοντας τα καταστήματά τους την προσεχή Τετάρτη 27/1.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

ΑΠΟΦΑΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ

Οι Διοικήσεις της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών και του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίσαμε την συμμετοχή των δύο φορέων μας στις κινητοποιήσεις των Σερραίων αγροτών  και

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 οι Βιοτέχνες οι Έμποροι και οι Επαγγελματίες

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας δείχνοντας έτσι την αντίδρασή μας προς την Κυβέρνηση καθώς και την συμπαράστασή μας στους αγρότες  στην πολυήμερη κινητοποίηση τους και καλούμε στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στην Πλατεία Κρονίου από τις 10:00 έως τις 11:00 όπου και θα αναχωρήσουμε όλοι μαζί για το Τελωνείο του Προμαχώνα συναντώντας τους αγρότες και κτηνοτρόφους όπου και θα κορυφωθεί έμπρακτα η συμπαράστασή μας.

oevess-kleista-27-01-2016_nΚλιμάκιο των δύο φορέων θα επισκεφτεί τα πολυκαταστήματα και τις αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και θα αποδώσουν την απόφαση – κάλεσμα στους υπευθύνους ώστε  να αποσταλεί στα κεντρικά και να εφαρμοσθεί σεβόμενοι τις αποφάσεις των φορέων στον τόπο που φιλοξενούνται- δραστηριοποιούνται.

Τονίζουμε στον αγροτικό κόσμο ότι ο επιχειρηματικός κόσμος είναι για ακόμη μία φορά στο πλευρό τους και όλοι μαζί αντιδρούμε στην πρόταση της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό που μας πλήττει όλους τους παραγωγικούς τομείς και

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τον αγροτικό κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές αγορές και τα τοπικά καταστήματα αφού αποτελεί το 70% του καταναλωτικού κοινού.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ          Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών

Σωτήριος Κοτσαμπάς                                         Ιωάννης Μπαλίτης