Η ΟΕΒΕΣ Σερρών συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση τη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η ΟΕΒΕΣ Σερρών συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση τη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

λουκέταΗ ΟΕΒΕΣ Σερρών συμμετέχει στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει πανελλαδικά η ΓΣΕΒΕΕ για τη Πέμπτη 27 Νοεμβρη 2014 ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού στη Βουλή. Στην ανακοίνωσή που υπογράφει ο Πρόεδρός της Σωτήριος Κοτσαμπάς απευθύνει ΚΑΛΕΣΜΑ σε

όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν δυναμικά στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΉ αυτή κινητοποίηση, με κλείσιμο των επιχειρήσεων – καταστημάτων και ακινητοποίηση των οχημάτων δημοσίας χρήσης (Ταξί, Λεωφορεία, Φορτηγά)
Το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων από τις 11:00 έως 14:00 ως ένδειξη διαμαρτυρίας .
Την Πέμπτη 27 Νοέμβρη 2014. θα γίνει Προσυγκέντρωση το πρωί στις 10 π.μ μπροστά στο Επιμελητήριο (πλατεία Κρονίου ) Μεραρχίας .

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συνάδελφους να συμμετέχουν και με πορεία να ενωθούμε στο Εργατικό Κέντρο και με τους άλλους φορείς .
Διαμαρτυρόμαστε για τη σειρά μέτρων που έχουν παρθεί και ειδικότερα για το φορολογικό, ασφαλιστικό, ΕΝΦΙΑ, κόκκινα δάνεια, χρηματοδότηση κλπ. H ελληνική κοινωνία στο σύνολό της αλλά και οι μικροί Ε.Β.Ε. ειδικότερα έχουν αγγίξει τα όρια τους και αδυνατούν να διαχειριστούν πλέον τα βάρβαρα και αντικοινωνικά – εξοντωτικά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, μέτρα τα οποία οδηγούν στην απόλυτη φτώχεια, την καταστροφή και την απόγνωση μια ολόκληρη κοινωνία και οικονομία που τα τελευταία χρόνια «ψυχορραγεί».
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συστρατυεθούν μαζί μας και να συμμετέχουν στην κινητοποίηση αφού μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
(ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ – ΕΜΠΟΡΟΙ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ) μπορούμε να αντιδράσουμε δυναμικά και να διατηρήσουμε την ελπίδα για ανατροπή της καταστροφικής αυτής πορείας.
ΜΑΖΙΚΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ .

Τέλος συζήτησης, καταλήγει η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒΕΣΣ