Η ΟΕΒΕΣΣ καταγγέλλει ότι οι υποσχέσεις της πολιτείας για ελέγχους στον Προμαχώνα δεν υλοποιήθηκαν

Η ΟΕΒΕΣΣ καταγγέλλει ότι οι υποσχέσεις της πολιτείας για ελέγχους στον Προμαχώνα δεν υλοποιήθηκαν

αγροτες-εοβεσ-προμαχωνας-3478Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΕΒΕΣΣ για την μη υλοποίηση των υποσχέσεων της πολιτείας για ελέγχους λαθρεμπορίας στον Προμαχώνα. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς αναφέρει:

Η ΟΕΒΕΣΣ πρώτη ανέδειξε το σοβαρό ζήτημα της παράνομης εισόδου από το Τελωνείο  του Προμαχώνα προϊόντων χωρίς ουσιαστικα κανέναν έλεγχο και φορολογία για τρόφιμα ψωμί κτλ κακής ποιότητας.

Μάλιστα καταγγέλλοντας το γεγονός από την Πολιτεία υπήρξαν δεσμεύσεις και υποσχέσεις αλλά ουσιαστικά τίποτα δεν έγινε.

Πολύ καιρό τώρα έχουν « παρελάσει» Υπουργοί, Υφυπουργοί και Γ. Γραμματείς Εμπορίου και αφού φωτογραφήθηκαν έκαναν και τις ανάλογες δηλώσεις και δεσμεύσεις στα ΜΜΕ πάρα ταύτα ΤΙΠΟΤΑ. Οι καταγγελίες είναι αλλεπάλληλες για κάθε είδους προϊόντων και για την εισαγωγή ψωμιού, όπως έχει καταγγείλει το Σωματείο Αρτοποιών, από την γειτονική Βουλγαρία.

Η ΟΕΒΕΣΣ καταγγέλλει το παραεμπόριο που γίνεται καιρό τώρα από την είσοδο της χώρας από τον Προμαχώνα όπου κάποιοι επιτήδειοι πλούτισαν εισάγοντας στην χώρα μας χωρίς παραστατικά παράνομα προϊόντα όπως είδη διατροφής ( ακόμη και ψωμί), είδη υγιεινής φάρμακα οικιακές και ηλεκτρικές συσκευές ξυλεία ακόμη και ιατρικές υπηρεσίες χαμηλού τιμήματος  χωρίς να αποδίδονται φόροι στο Ελληνικό Δημόσιο.

Και φυσικά το Δημόσιο να αδιαφορεί για την ποιότητα του περιεχομένου των υπηρεσιών που στην τελική μπορεί να βλάψουν ακόμη και την υγεία του καταναλωτικού κοινού.