Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές για να εκτυπώνετε απευθείας από το κινητό σας

Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές για να εκτυπώνετε απευθείας από το κινητό σας

Πόση ώρα χρειάζεστε για να εκτυπώσετε μια φωτογραφία από το κινητό σας;

Αν έχετε ήδη ξεκινήσει να υπολογίζετε τον χρόνο που απαιτείται για να ανοίξετε τον υπολογιστή, να βρείτε το USB, να συνδέσετε το κινητό σας, να μεταφέρετε το αρχείο, να ενεργοποιήσετε τον εκτυπωτή… τότε, συνεχίστε να διαβάζετε!

Η απευθείας εκτύπωση από τις φορητές συσκευές που έχετε στην κατοχή σας είναι εφικτή και προσιτή εφόσον έχετε προμηθευτεί έναν εκτυπωτή με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω WIFi.

Οι ειδικοί του websupplies.gr προτείνουν τους 10 καλύτερους εκτυπωτές για να εκτυπώνετε απευθείας από το κινητό ή το tablet σας.

Ο εκτυπωτής Samsung Xpress Laser SL-M2026W σάς λύνει τα χέρια στην απευθείας εκτύπωση αρχείων από τις φορητές σας συσκευές. Η ανάλυση του εκτυπωτή συνδράμει στην παραγωγή ευκρινών εκτυπώσεων, με τη μέγιστη τιμή που μπορεί να υποστηρίξει να φτάνει τα 1200×1200 dpi.

Ο εκτυπωτής Inkjet Canon Pixma iP7250 είναι ιδανικός για υψηλής ταχύτητας και ποιότητας εκτύπωση φωτογραφιών και εγγράφων χωρίς τη χρήση καλωδίων. Παράγει εκπληκτικές φωτογραφίες χάρη στην υψηλή ανάλυσή του που αγγίζει τα 9600 x 2400dpi.

Συνδέεται στο ασύρματο δίκτυο του γραφείου ή της επιχείρησής σας και παράγει επαγγελματικής ποιότητας ασπρόμαυρα έγγραφα με ταχύτητα 22 σελίδων ανά λεπτό.

Ο εκτυπωτής Laser Ricoh SP150W εκτυπώνει οτιδήποτε χρειάζεστε από τις φορητές σας συσκευές.

Δημιουργήστε επαγγελματικά έγγραφα από σταθερές και φορητές συσκευές μέσω WiFi και εξοικονομήστε ενέργεια με τον οικονομικό εκτυπωτή HP Mono Laserjet Pro M102w που είναι σχεδιασμένος για να διευκολύνει την καθημερινότητά σας.

Χωρίς να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης, ο εκτυπωτής Laser Ricoh SP220NW είναι κατάλληλος για οικιακές εκτυπώσεις. Εκτυπώνει ασπρόμαυρα από τις φορητές συσκευές σας ό,τι χρειάζεστε μέσω WiFi.

Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια με τον εκτυπωτή Inkjet HP Officejet Pro 8210. Μειώστε το κόστος των εκτυπώσεών σας στο μισό και εκτυπώστε ασύρματα τις εργασίες σας από τον υπολογιστή ή τις φορητές σας συσκευές.

Εκτυπώστε ασύρματα από κάθε συσκευή έως και 28 σελίδες το λεπτό με τον εκτυπωτή Laser Ricoh SP325DNW. Απολαύστε εκτυπώσεις διπλής όψης αυτόματα και άνετη υποστήριξη πολλών χρηστών.

Παράγετε τις εργασίες σας ασύρματα από τις φορητές σας συσκευές χάρη στον εκτυπωτή HP Officejet 7110 Wide Format. Δημιουργήστε έντυπα επαγγελματικής ποιότητας σε μέγεθος από καρτ-ποστάλ έως A3+!

«Γλιτώστε» χρόνο και χρήμα με τον εκτυπωτή Samsung Xpress Laser SL-C430W Color. Μπορεί να παράγει έγγραφα σε λειτουργία Eco, με το να αποφεύγει τις λευκές σελίδες και με τη χρήση μικρότερης ποσότητας toner και να εκτυπώνει ασύρματα από τις συσκευές σας.

Δημιουργήστε έγχρωμα έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας και εξοικονομήστε έως 50% ανά σελίδα με τον ενεργειακά αποδοτικό εκτυπωτή HP Officejet Pro 6230. Παρέχει τη δυνατότητα απευθείας εκτύπωσης από το κινητό και το tablet σας και είναι ιδανικός για χρήση στο σπίτι και το γραφείο.