Οι αποστολές του Εθνικού Γαζώρου και Ηρακλή για το παιχνίδι της Δευτέρας (13/1)

Γαζωρος-ΗρακλήςΣτην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα του ΕΘΝΙΚΟΥ με τον ΗΡΑΚΛΗ, στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής της Football League, που θα διεξαχθεί αύριο, Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014, στις 18:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, ο Μάκης Κατσαβάκης συμπεριέλαβε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Μέλκας, Παπαθανασίου, Νύρλος, Κουκόλης, Κωφοκώτσιος, Νέδος, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Καράμπελας, Μπαργκά, Κωνσταντινίδης, Γαϊδαρτζής, Παπαβασιλείου, Σκέριαντς, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι

Το συγκρότημα του Γκiγέρμο Όγιος που θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, στοχεύει στο να βάλει τέλος στο εντός έδρας αήττητο των Σερραίων και παράλληλα να παραμείνει στην προνομιούχο τετράδα των Play – Off.

Στην 20μελή αποστολή των «κυανολεύκων» που έφτασε στην πόλη των Σερρών, συμπεριλήφθηκαν οι: Κηπουρός, Χουαντερσον, Κοντέων, Λίμα, Μπάμπα, Ονουάτσι, Πουρτουλίδης, Ματσούκας, Τσιλιανίδης, Αποστολίδης, Σαράφογλου, Ται, Ζάχορα, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Γιάρολιμ, Σιατραβάνης, Χιονίδης, Ιντζόγλου και Κραγιόπουλος.

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΘΥΡΑ 1 ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ

Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ανακοινώνει ότι η ΘΥΡΑ 1 του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών, θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας, στον αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ, που θα διεξαχθεί σήμερα, Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2013, στις 18:00. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας για την ΘΥΡΑ 1 θα μπούνε στην ΘΥΡΑ 4 του Δημοτικού Γηπέδου.