Οι χορηγοί του LIONS HANDBALL ACADEMY

Οι νέες φανέλες των Lions Handball Academy ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Οι νέες φανέλες των Lions Handball Academy ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Οι πολιτικές μηχανικοί Κυριακή Αιβάτογλου και Φωτεινή Μπράγκατζη είναι οι χορηγοί των αθλητικών στολών των Ακαδημιών του ΜΓΣ Πανσερραϊκός.  Η Lions Handball Academy με επιστολή της ευχαριστεί δημόσια τους χορηγούς. Στην ευχαριστήρια επιστολή αναφέρουν:

Αγαπητές  κυρίες,  Αιβάτογλου Κυριακή και  Μπράγκατζη Φωτεινή,
 Η Lions Handball Academy ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας την σημαντική συμβολή σας στην ολοκλήρωση του αθλητικού της  έργου για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, θεωρεί υποχρέωση της να σας ευχαριστήσει θερμά δημοσίως για την πολύτιμη βοήθεια σας στην δύσκολη αυτή πορεία.
 Η χορηγία  σας φανερώνει αγάπη και ενδιαφέρον  προς τις ακαδημίες και αποτελεί μεγάλη τιμή διότι ενισχύεται η προσπάθεια για να ανταπεξέλθουν στις πολλαπλές λειτουργικές απαιτήσεις.
 Η ικανοποίηση των προσδοκιών θα πραγματοποιηθούν χάρη σε ανθρώπους σαν και εσάς, που αγκαλιάζουν την προσπάθεια των ακαδημιών και δίνουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουν, έχοντας ως βασικό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και ολοκληρωμένη λειτουργία.
 Με την ελπίδα ότι και στο μέλλον η παρουσία σας και η υποστήριξη σας θα είναι συνεχής, με οποιοδήποτε τρόπο, σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά μέσα από την καρδιά μας.
Με σεβασμό  και εκτίμηση
Lions Handball Academy