Οι διαρρήκτες «χτύπησαν» δύο φορές το ίδιο σπίτι στις Σέρρες!

Οι διαρρήκτες «χτύπησαν» δύο φορές το ίδιο σπίτι στις Σέρρες!

Στο «μάτι» είχαν βάλει δύο διαρρήκτες (ο ένας ανήλικος) τη μονοκατοικία συμπολίτη μας στις Σέρρες. Όμως η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση των δύο διαδοχικών κλοπών, που πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα λίγων ημερών, στην ίδια μονοκατοικία.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί ηλικίας 16 και 33 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία .

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού και εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, στα τέλη Αυγούστου του 2015 διέρρηξαν μονοκατοικία 53χρονου ημεδαπού, σε περιοχή των Σερρών, απ’ όπου αφαίρεσαν διάφορα εργαλεία και είδη υγιεινής, η αξία των οποίων αγγίζει τις 10.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα.

Επίσης στις αρχές Σεπτεμβρίου, διέρρηξαν και πάλι την ίδια μονοκατοικία, παραβιάζοντας την πόρτα της οικίας και αφαίρεσαν διάφορα είδη υγιεινής, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 300 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στην κατοχή του 33χρονου και αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.