Οι «διαρροές» ονομάτων στον Δήμο Σερρών και οι… κήνσορες της εξουσίας!

Οι «διαρροές» ονομάτων στον Δήμο Σερρών και οι… κήνσορες της εξουσίας!

Παρατηρούμε ότι αμέσως μετά από τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Σερρών άρχισε μια παραφιλολογία, με δημοσιεύσεις ονομάτων που προαλείφονται (υποτίθεται) για τις διάφορες θέσεις ευθύνης στον Δήμο (Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Οργανισμών κ.λ.π.) και αναρωτιόμαστε ποιον ενδιαφέρει αυτή η δημοσιοποίηση, εκτός από τους άμεσα ενδιαφερόμενους (15-20 άτομα) και το όποιο «παιχνίδι εξουσίας» παίζεται μεταξύ των «ενδιαφερόμενων» (οι περισσότεροι των οποίων ενδιαφέρονται για το ατομικό συμφέρον τους παρά για την επιτυχία της νέας δημοτικής αρχής) και αυτών που δημοσιεύουν τα ονόματα (επικαλούμενα πάντα τις «αποκλειστικές τους πληροφορίες» ή «τις διαρροές»), με μοναδικό στόχο να… «παίξουν» να αναδείξουν τον εαυτό τους ως κήνσορες τις εξουσίας.

Λες και τον πολίτη τον ενδιαφέρει ποιος θα μπει σε ποια θέση και όχι το έργο που αυτός θα κληθεί να παράξει.

Αρνούμαστε ως ιστοτόπος να μπούμε σε αυτό το παιχνίδι, καθώς δεν προσφέρει τίποτα στην ενημέρωση των αναγνωστών μας, εκτός από ανούσια κουτσομπολιά της θερινής ραστώνης.

Θεωρούμε πως αυτή η κατάσταση που «βρωμά καμαρίλα» και ίντριγκα, μόνο κακό κάνει στο Δήμο Σερρών ως οργανισμό και στις όποιες αναγκαστικές συνεργασίες μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων.

Εξάλλου Κυριακή-κοντή γιορτή

2 Responses to "Οι «διαρροές» ονομάτων στον Δήμο Σερρών και οι… κήνσορες της εξουσίας!"

  1. iakxos   13 Αυγούστου 2019 at 18:47

    ΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΙ

    • ανεξάρτητος   13 Αυγούστου 2019 at 19:15

      Σεβαστή η απόψη σας, αν και ξεκινά σε διαφορετική βάση από αυτή που επικαλείται το άρθρο (δεν πιστεύουμε ότι ενας ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ μπορεί να κριθεί εκ προοιμίου για την όποια ΠΟΛΙΤΙΚΗ του διοίκηση. εντελώς διαφορετική από την ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ διοίκηση)