Οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στις Σέρρες

Λαϊκή ΣυσπείρωσηΤην περασμένη Τετάρτη 5/2 έδωσε στη δημοσιότητα τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης που θα στηρίξει το ΚΚΕ στην Περιφέρεια και τους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφέρεια Σερρών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης:.
Πρόκειται για αγωνιστές της ζωής, με ενεργό συμμετοχή σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, από τον επιστημονικό, καλλιτεχνικό, αθλητικό χώρο, μέσα από το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, το κίνημα των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων, τα κινήματα των γυναικών, των φοιτητών και σπουδαστών.
Αγωνιστές δραστήριοι μέσα στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, μέσα στη βουλή, παντού όπου μπορούν να προσφέρουν για την ανακούφιση των εργαζομένων, για την ανάπτυξη της αλληλεγγύης, της προβολής των αιτημάτων, της οργάνωσης της λαϊκής πάλης, αγωνιστές και αγωνίστριες που σε δύσκολες συνθήκες μπήκαν μπροστά στους αγώνες που δώσαμε μαζί.
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΖΙΩΓΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Πανεπιστημιακός, Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, πρώην Βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ
ΡΑΚΙΤΖΗ ΤΙΜΟΘΕΑ, Δικηγόρος, Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΦΙΛΙΩ, Εργαζόμενη στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Σερρών,  Δημοτικός Σύμβουλος Σερρών.
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
ΑΝΤΣΙΟΥ-ΣΙΡΛΑΝΤΖΗ ΑΝΝΑ, Νοσηλεύτρια στο Κ.Υ. Ροδολίβους Ν. Σερρών.
ΔΗΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ
ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, Αγρότης, Μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας ΠΑΣΥ.
ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Άνεργη.
ΔΗΜΟΣ Ν. ΖΙΧΝΗΣ
ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Καθηγητής Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.
 
Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης εκφράζουν την οργή και την αγανάκτηση που υπάρχει, μετατρέποντας τη σε καθημερινή ανυπότακτη δράση διεκδίκησης και αγώνα.
Εκφράζουν την αντίθεση στην πολιτική που διαχειρίζεται την κρίση σε βέρος του λαού με όρους ανατροπής της, κόντρα στους νέους διαχειριστές στο ΄΄ κεντρικό ΄΄ και ΄΄ τοπικό ΄΄ κράτος.
Τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, εκφράζουν την εργατική λαϊκή αντιπολίτευση στην τοπική και περιφερειακή διοίκηση ως πολιτική και ως πρόσωπα, έχοντας ως εγγύηση της αξιοπιστίας μας την πολιτική μας, τη δράση μας σε κάθε χώρο και κλάδο δουλειάς και γειτονιάς, σε κάθε περιφέρεια και σε κάθε δήμο.
Σ’ αυτά τα ψηφοδέλτια καλούμε σε συστράτευση και συμπόρευση τον εργατικό και λαϊκό κόσμο, χωρίς την προϋπόθεση να συμφωνεί σε όλα μαζί μας.
Ισχυρό ΚΚΕ λοιπόν.
Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί αυτό που λείπει:
Μια πραγματική ισχυρή λαϊκή συμμαχία, μια ισχυρή εργατική λαϊκή αντιπολίτευση.