Οι γιατροί του Νοσοκομείου Σερρών σου δίνουν ελπίδα ότι δε χάθηκαν όλα σ’αυτό το τόπο

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Σερρών σου δίνουν ελπίδα ότι δε χάθηκαν όλα σ’αυτό το τόπο

Του Νίκου Φαλαγκάρα
[nicfalag@yahoo.gr]

Καλημέρα σας, φίλες και φίλοι μου.

Η Κυριακή ξημέρωσε με σφοδρή καταιγίδα, που ναι μεν κόπασε γρήγορα, αλλά ο ουρανός εξακολουθεί να είναι βαρύς. Το ίδιο, θα έλεγα, και η διάθεση. Η τελευταία έχει σχέση και με το χθεσινοβραδινό αιφνίδιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στενότατο συγγενικό πρόσωπο -ευτυχώς περαστικό- που, όπως ήταν φυσικό, σκόρπισε σ’ όλους μας τη λαχτάρα και την αγωνία.

Η υγεία λοιπόν της οποίας την αξία τη μετράμε μόνο όταν δοκιμάζεται. Και διαπιστώνουμε επίσης τότε, με δραματικό τρόπο, πόσο σημαντική είναι η διαρκής φροντίδα της. Με την πρόληψη και τη στενή παρακολούθησή της.

Ευτυχώς οι γιατροί (και γενικότερα το νοσηλευτικό προσωπικό) στο Νοσοκομείο, όπου βρεθήκαμε, πιστοί στον όρκο τους (είναι ο κανόνας πιστεύω που δεν τον ανατρέπουν οι θλιβερές εξαιρέσεις), σε διαβεβαιώνουν, και με τις αντιδράσεις του προσώπου τους ακόμα, ότι βρίσκονται συνεχώς δίπλα σου για να σε συνδράμουν.

Μπορείς, επομένως, ανεπιφύλακτα να τους εμπιστευτείς την αποκατάσταση της υγείας σου. Μάλιστα το γεγονός ότι οι περισσότεροι είναι νέοι, σε κάνει να ελπίζεις βάσιμα ότι δεν χάθηκαν όλα σ’ αυτόν τον τόπο, παρά τη διαχρονική ανεπάρκεια του πολιτικού προσωπικού.