Οι Ικαροι ανασυντάσσονται και θα κυνηγήσουν τη νίκη στο Ηράκλειο!

Χρόνια πολλά στον coach Νίκο Οικονόμου! απο τη διοίκηση της ομάδας
Χρόνια πολλά στον coach Νίκο Οικονόμου! απο τη διοίκηση της ομάδας

Οι Ίκαροι μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ, ταξιδεύουν στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσουν τον φορμαρισμένο ΟΦΗ, σε μια προσπάθεια, ανασύνταξης και αγωνιστικής ανάτασης, αφού μια νίκη, θα επιφέρει ηρεμία στους Σερραίους.

Οι «κυανοκίτρινοι», είναι έτοιμοι αγωνιστικά, σε μια δύσκολη εβδομάδα, μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Staff και παίκτες, έμειναν προσηλωμένοι στην σκληρή δουλειά και η ψυχολογία ανέβηκε μέχρι και την τελευταία προπόνηση.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και  οι Νίκος Οικονόμου και Κώστας Σίσκος, έριξαν το βάρος, στην τακτική, στην βελτίωση των λαθών και της συγκέντρωσης της ομάδας, μέσα στο παιχνίδι, παρακολουθώντας βίντεο παλιών αγώνων και δουλεύοντας σκληρά μέσα στο παρκέ.

Ενδεικτικό του πείσματος των παικτών, ώστε να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη κόντρα στον ΟΦΗ, όπως αυτά, που στέρησαν νίκες στην ομάδα, στους αγώνες με Λαύριο και Βέροια, είναι οι μεταξύ τους κουβέντες και η έξτρα προπόνηση από όλους.

Για συγκοινωνιακούς λόγους και έπειτα από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας Ο.Φ. Ηρακλείου – Α.Ο.Κ. Ικαροι Σερρών για την 8η αγωνιστική της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών 2013- 2014 της 7/12/2013, αντί της προκαθορισμένης 17.00, θα διεξαχθεί στις 16.00.

Χρόνια πολλά στον coach Νίκο Οικονόμου!

O Πρόεδρος Αριστείδης Αθανασιάδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μπάσκετ των Ικάρων, εκφράζουν τις θερμότερες ευχές τους, στον προπονητή των «κυανοκίτρινων» Νίκο Οικονόμου, για την ονομαστική του γιορτή και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το τμήμα επικοινωνίας του συλλόγου, ετοίμασε κι ένα σχετικό βίντεο στο διαδικτυακό κανάλι της ομάδας Ikaroi BC-TV για την γιορτή του coach.

https://youtu.be/S-CNHcOnp5k