Οι Ικαροι χωρίς φιλικό το Σαββατοκύριακο, αλλά στο πλευρό του Ορφέα Ν.Σκοπού

ικαροι-σντοΑσκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής περιελάμβανε η χθεσινή  βραδινή προπόνηση της ομάδας των Ικάρων που σχεδίασαν οι Καμαρακης-Ποριοπουλος, ενώ το ίδιο θα συμβεί και σήμερα το απόγευμα με μια τελευταία προπόνηση πριν το Σαββατοκύριακο, όπου θα ακολουθήσει ρεπό.

Ο Κώστας Πεχλιβάνης είχε την  τιμητική του, μετά από καιρό, αφού αισθάνεται καλύτερα από τον τραυματισμό  του και ξεκίνησε με ικανοποιητικό ρυθμό τα σουτ ενδυνάμωσης στην προπόνηση.

Απόντες από την προπόνηση ήταν ο Γιώργος Κουκάς λόγω της στρατιωτικής του θητείας, ο Μιλίσεβιτς που βρίσκεται σε άδεια και ο Συμεωνίδης.

Στην σημερινή προπόνηση αναμένονται και αθλητές  του εφηβικού τμήματος. Δεν έχει προγραμματιστεί μέχρι στιγμής  κάποιο φιλικό παιχνίδι, διότι εκτός  από την  Α2 , οι υπόλοιπες κατηγορίες αγωνίζονται κανονικά , έτσι δεν  υπάρχουν διαθέσιμες ομάδες για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα.

Το Σάββατο η ομάδα θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Ορφέα Νέου Σκοπού, προκειμένου να συμπαρασταθεί συναδελφικά στο δύσκολο ματς που δίνει η έτερη Σερραϊκή ομάδα, απέναντι στους Τιτάνες Δράμας, για τον 2ο όμιλο του Βορρά της Γ΄Εθνικης κατηγορίας